‘ONA LOŠE GLUMI‘

Najava nove sezone kontroverzne serije nastavlja šokirati: Kim Kardashian ljubila se sa slavnom glumicom

Najava završava s dovoljno tjelesnih užasa, krvi i prizora koje bi gledatelj franšize mogao očekivati ​​u ovoj seriji

Kim Kardashian i Emma Roberts

 Fx /hulu/Ferrari/Profimedia/Fx /hulu/ferrari/profimedia

Najava za drugi dio 12. sezone serije “American Horror Story", nazvan "Delicate Part Two", zaintrigirala je mnoge obožavatelje serije, posebice prizor poljupca Emme Roberts i Kim Kardashian.

Prvih pet epizoda završilo je u listopadu 2023., a sada će zadnje četiri epizode započeti s prikazivanjem od 3. travnja.

Naime, najava za posljednju polovicu sezone pokazuje da će gledatelji konačno dobiti neke odgovore oko misterija koji se vrte oko tri ženske uloge, koje utjelovljuju Emma Roberts, Kim Kardashian i Cara Delevingne.

Novi trailer potvrđuje da nešto nije u redu s glumicom u usponu, Annom Alcott, koju glumi Roberts, a koja u prvim scenama gricka kosti i zamišlja paukove kako izlaze iz njezina trudničkog trbuha.

image

Kim Kardashian i Emma Roberts

Fx /hulu/Ferrari/Profimedia/Fx /hulu/ferrari/profimedia

U prvoj polovici sezone, Anna je bila rastrgana između svojih glumačkih ciljeva i želje za zasnivanjem obitelji, a sada se može vidjeti Annu kako govori svojoj najboljoj prijateljici i publicistici Siobhan Corbyn, koju glumi Kim Kardashian, da bi se "odrekla svega zbog slave". Njihov se buran odnos nastavlja, jer se u jednom trenutku ljube, a zatim Siobhan opali Anni šamar u drugom.

Najava završava s dovoljno tjelesnih užasa, krvi i prizora koje bi gledatelj franšize mogao očekivati ​​u ovoj seriji te se konačno razotkriva Kardashianin lik negativca, kako su i gledatelji sumnjali, piše Rolling Stone.

Iako su najavu već pogledali mnogi, obožavatelji serije nisu impresionirani glumom reality zvijezde.

- Kim je loša glumica. Zašto je ona u ovome? Uništila mi je sve... - stoji u jednom tweetu.

image

Kim Kardashian i Emma Roberts

Fx/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fx/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Ova psihološka horor priča temelji se na romanu "Delicate Condition" Danielle Valentine, a napisala ju je spisateljica Halley Feiffer. Roman se vrti oko buduće glumice (Roberts) koja postaje uvjerena da se zlokobna figura suprotstavlja njenoj trudnoći, odnosno, želi je spriječiti. Inače, na naslovnici spomenutog romana stoji kako je priča "feminističko osvježenje ‘Rosemaryne bebe‘ kojeg svi trebamo", misleći na američki horor film iz 1968. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:22