FANOVI U ŠOKU

Kći Kim Kardashian oduševljena polugolom maćehom Biancom: Kim je obrisala video u kojem ju hvali?

Reper je već prethodno kritizirao Kardashian jer je dopustila njihovom najstarijem djetetu da ima TikTok račun

Bianca Censori

 Shotbyjuliann/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbyjuliann/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prema svemu sudeći, North West, kći Kim Kardashian i Kanyea Westa se divi svojoj maćehi Bianci Censori, bila ona odjevena ili ne.

Naime, ova 10-godišnjakinja izazvala je pozornost nakon što je na TikTok podijelila crtež omota najnovijeg albuma svog oca “Vultures 1” koji prikazuje gotovo golu Censori koji stoji leđima okrenuta u čizmama do bedara, samo sićušni komad tkanine joj pokriva zadnjicu.

image

North West i Kanye

Thatdancer/sbj/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Thatdancer/sbj/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Prizor iz videa North West

Screenshot/tiktok/

Crtež je izvorno objavljen na zajedničkom TikTok računu njene 43-godišnje majke i nje, koji se zove @kimandnorth. Doduše, videozapis je u međuvremenu izbrisan. Iako je Kardashian i ranije brisala neke videe s tog računa, Page Six nije mogao utvrditi stoji li ona iza uklanjanja ovog videa, a reper je već prethodno kritizirao Kardashian jer je dopustila njihovom najstarijem djetetu da ima TikTok račun.

image

Kanye West

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Detalji crteža upućuju da je crtež bio vježba vođenja dnevnika, a jedan od zadataka bio joj je da nabroji tri stvari na kojima je zahvalna.

- Zahvalna sam na albumu VULTURES 1 jer je ludo dobar - napisala je na vrhu stranice u bilježnici, odnosno, dnevniku prikazanom na snimci.

- Zahvalna sam i za crne lešinare jer da oni nisu živi, ne bi izašao ovaj nevjerojatan album - dodala je i istaknula kako je izrazito zahvalna na pjesmi "Carnival".

image

Kanye West i Bianca Censori

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Posebice je zanimljivo da spomenuta pjesma "Carnival" sadrži stihove seksualne tematike, kao što su "Let her suck the d–k, said she was a pro" i "She ride the d–k like a carnival". Također, spominje i Billa Cosbyja i R. Kellyja, dvoje ljudi koji su proglašeni krivima za seksualni napad. Inače, North se pridružila svom ocu i Ty Dolla $ignu za pjesmu "Talking/Once Again" na albumu "Vultures 1", a također je prikazana u glazbenom spotu za spomenutu pjesmu.

Uspkos velikom broju slušatelja i općem interesu publike, album je misteriozno nestao s Apple Musica i iTunesa u četvrtak, a zatim se vrlo brzo pojavio nazad na svim platformama. Prema Billboardu, album je nestao dok je prelazio na novu distributersku tvrtku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:55