‘NAJBOLJI DAN IKAD‘

Sin Kim Kardashian prošetao terenom držeći Messija za ruku, internet ‘gori‘: ‘Toliko o privilegijama...‘

Ovom prizoru mogli smo svjedočiti u nedjelju navečer kada je Messijev tim, Inter Miami, igrao protiv L.A. Galaxyja

Saint i Lionel Messi

Kim Kardashian je na meti kritika zbog videa svog sina, osmogodišnjeg Sainta, kako dolazi na nogometno igralište držeći za ruku jednog od najboljih igrača svijeta, Lionela Messija.

Ovom prizoru mogli smo svjedočiti u nedjelju navečer kada je Messijev tim, Inter Miami, igrao protiv L.A. Galaxyja u Dignity Health Sports Parku u Los Angelesu i svi su igrači izašli držeći za ruke lokalnu djecu.

image

Saint i Lionel Messi

Screenshot/instagram/

- Saint ispraća Messija večeras na teren na utakmici L.A. Galaxyja protiv Inter Miamija!!! - Kardashian je napisala uz video koji je podijelila na X-u i istaknula kako joj sin "živi svoj san".

Inače, 43-godišnja Kim, koja Sainta ima sa svojim bivšim mužem Kanyeom Westom, također je objavila fotografiju na Instagram priči, zahvalivši L.A. Galaxyju što je "ostvario sve njegove snove".

image

Saint i Lionel Messi

Screenshot/instagram/

Međutim, nisu svi dijelili entuzijazam reality zvijezde.

- Privilegiran je... Nadam se da može šutirati loptu - piše jedan komentator, dok je drugi istaknuo kako bi bilo "super kad bi neki klinac koji to zaslužuje dobio tu priliku, a ne netko tko je imao nevjerojatnu sreću što su ga rodili milijarderi".

Doduše, bilo je i onih koji nisu bili toliko kritični prema malenom Saintu i njegovoj mami, prenosi Page Six.

- “Ljudi koji se ljute zbog ovog su jadni - napisao je jedan komentator i istaknuo kako “bi svi to učinili za svoje dijete, ako je to ono što oni žele". Prema njemu, Kim to može i napravila je to.

Inače, to nije prvi put da je sin Kim Kardashian vidio Messija. U srpnju 2023. Kardashian je podijelila sliku Sainta s Messijem nakon njegovog debija za Inter Miami, a njihov je susret nazvala "najboljim danom u Saintovu životu".

Inače, Kardashian već dugo potiče sportske interese svog sina. U epizodi reality showa “The Kardashians” iz 2023. odvela je Sainta u London da vidi obračun engleskog Arsenala s portugalskim Sportingom iz Lisabona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:26