SKANDALOZNO

E sad smo sve vidjeli... doslovno: Bianca bez gaća i samo u najlonkama pokazala svoje intimne dijelove u javnosti

Supruga Kanyea Westa, Bianca Censori, prošetala je Parizom bez donjeg rublje i pokazala intimne dijelove bez cenzure

Bianca Censori

 Blackbelts_s9/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blackbelts_s9/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Supruga kontroverznog repera Kanyea Westa, Bianca Censori, prošetala je u vrlo šokantnom izdanju ulicama Pariza. Naime, 29-godišnja Bianca nije ni pokušala sakriti svoje intimne dijelove dok je izlazila iz SUV-a i hodala pločnikom u prozirnim najlonkama. Bilo je vrlo jasno da ne nosi donje rublje. Također se činilo da nema ni košulju ispod bunde kojom se ogrnula.

Bianca je odlučila njegovati prirodni izgled pa na licu nije imala ni šminku, a crnu kosu zalizala je gelom.

46-godišnji Kanye usredotočeno je pratio svoju gotovo golu suprugu zajedno s njihovim timom za osiguranje. Za razliku od supruge, reper je bio potpuno prekriven, naravno crnim komadima od kojih u posljednje vrijeme ne odustaje, a također je imao i par crnih rukavica.

Par je večerao u restoranu Ferdi nakon što je dan proveo u kupovini u trgovini Fendi u Parizu.

Biancin izlazak bez donjeg rublja uslijeo je samo dan nakon što je bila ‘maćeha na dužnosti‘ te s Kanyeovom 10-godišnjom kćeri North West uživala u Parizu. Tada se ipak odjenula.

Inače, Kanye ima četvero djece s bivšom suprugom Kim Kardashian (43) - spomenutu kćer North, sinove Sainta (8) i Psalma (4) te kćer Chicago (6). Izvori bliski bivšem paru nedavno su izjavili za Daily Mail da je Kim upozorila svog bivšeg supruga da kaže Bianci da se ‘pokrije‘ kad je u društvu njihove djece. Priča se da Kim i Bianca imaju "prijateljski" odnos, ali ova ‘rizična‘ moda pred djecom postala je problem za Kardashian.

"Kim je uputila Kanyea da nikada ne dopusti Bianci da se tako oblači u blizini njihove djece. Uistinu je iznenađena što je Kanye dopustio svojoj supruzi da takva napusti kuću", rekao je izvor za Daily Mail. Čini se da je Bianca shvatila poruku jer je ublažila svoj stil dok je bila u prisutnosti djece.

Za razliku od ovih Biancinih raskalašenih izdanja, Kanye je svoju bivšu suprugu tražio da se pokrije ako bi pokazivala previše kože, a glazbenik je uvelike utjecao na njezin modni odabir tijekom njihova sedmogodišnjeg braka.

"Kanye je Kim radio isto što sad radi s Biancom u ovome braku. Razlika je u tome što je, dok je odijevao Kim, bio poštovan kao osoba, kao umjetnik. Nažalost, Kim zna kroz što Bianca prolazi, ali osjeća da je Bianca trebala znati u što se upušta", rekao je izvor za Daily Mail.

Kim je podnijela zahtjev za razvod u veljači 2021., neposredno prije sedme godišnjice braka. Njihov razvod dovršen je u studenom 2022., a Kanye je pristao plaćati 200 tisuća dolara mjesečno alimentacije te je pristao na jednako skrbništvo. U siječnju 2023. oženio se Biancom Censori na vjenčanju koje se smatralo nelegalnim jer par nije predao vjenčani list.

Međutim, sredinom listopada 2023. objavljeno je da su se doista legalno vjenčali i da se to dogodilo prošle godine zbog ‘religioznih razloga‘, prenio je Us Weekly.

No, u tom braku nisu uvijek cvjetale samo ruže. Daily Mail je ranije otkrio da su se Bianca i Kanye jako posvađali nakon što ga je ona upozorila da ne govori antisemitske uvrede tijekom događanja povodom preslušavanja njegova novog albuma ‘Vultures‘ ranije u veljači. Nova supruga nije se pojavila na njegovom njujorškom eventu i after partyju 9. veljače, a navodni razlog bila je upravo svađa supružnika.

"Ona zna što svi misle o njezinom suprugu, a njegovi nedavni ispadi naveli su je da sve preispituje", rekao je izvor za Daily Mail i dodao: "Ali onda, odjednom, njegov je album doživio uspjeh i ona je opet postala supruga puna ljubavi i puna podrške."

"Brak Kanyea i Biance visio je o koncu. Svatko tko joj je blizak i kome je stalo do nje želi da ga ostavi i ona je toga svjesna", dodao je izvor. Također se šuška da su njezini roditelji ‘potreseni‘ kad je vide u tim raskalašenim izdanjima u javnosti sa suprugom.

"Njezina obitelj i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore", rekao je izvor za Daily Mail nakon što se Bianca jednom prilikom u javnosti pojavila u prozirnoj kabanici ispod koje je bila gola.

"Bianca očito ne shvaća da ono što je odjenula nije samo odvratno i daje loš primjer, već i potencijalno krši zakon. U međuvremenu, Kanye je prekriven s pet slojeva odjeće, a kada je njegova žena izgledala kao da joj je hladno dok je bila gola i umotana u plastiku, nije joj ponudio niti jedan od svojih ogrtača. Njezini roditelji jako su potreseni zbog toga jer je ne prepoznaju. Ona to ne bi radila da je on ne kontrolira", dodao je insajder.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 08:03