BORBA S KILOGRAMIMA

Kako je Christina Aguilera došla do vitke linije: ‘Vježbala je do osmog mjeseca trudnoće‘

‘Prošla sam sve u ovom poslu - biti premršava, biti deblja. Kritizirali su me da sam na obje strane ljestvice‘, kazala je

Christina Aguilera

 Rb/Instar Images/Profimedia/Rb/instar Images/profimedia

Svi su se pitali kako je izgubila skoro 20 kilograma, a sada je popularna pjevačica Christina Aguilera otkrila tajnu svoje nevjerojatne figure. Mrzila je biti jako mršava pa je zavoljela svoje obline, prenosi Daily Mail, ali ipak godinama radi na održavanju vitke tjelesne građe.

U prvi je plan došla njezina figura nakon što je rodila sina Maxa 2008. godine. Ipak, zbog angažmana u filmu "Burlesque" iz 2010. godine, željela je biti što vitkija. Njezina je tajna posvećenost zdravoj, uravnoteženoj prehrani i rigoroznom režimu vježbanja. Nakon rođenja sina počela si je ograničavati dnevni unos hrane na 1600 kalorija i pridržavati se dugine dijete. To znači da je konzumirala bogat biljni sadržaj i jarko obojeno voće i povrće svaki dan.

image

Christina Aguilera u hitu iz 2010.

/De Line/kobal/shutterstock

Zatim je odustala od dijete i fokusirala se na zdravu prehranu pa je pokušavala konzumirati više cjelovitu hranu, a manje slatke grickalice. Osim uravnotežene prehrane, vrlo je fizički aktivna pa, da bi održala formu, posvetila se raznim vježbama koje joj pomažu da oblikuje svoje tijelo onako kako želi.

Vježba dva do pet puta tjedno, a uživa u jogi, boksu te vježbama snage i kardio vježbama. Da je ozbiljno shvatila zadatak sagorijevanja kalorija pokazuje i to što je trenirala sa slavnim fitness trenerom, Tee Sorgeom, kako bi uključila dizanje utega i kardio vježbe koje maksimalno sagorijevaju kalorije. Vježbala je do osmog mjeseca trudnoće i odmah nakon nekoliko mjeseci poslije trudnoće.

image

Christina Aguilera

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

"Prošla sam kroz svoje uspone i padove. Prošla sam sve u ovom poslu - biti premršava, biti deblja. Kritizirali su me da sam na obje strane ljestvice, ali to je buka koju automatski blokiram. Volim svoje tijelo. Moj dečko voli moje tijelo. Moj je sin zdrav i sretan, tako da mi je samo to bitno", kazala je pjevačica te dodala da se prestala vagati i ograničavati.

"Kada sam radila na ‘Burlesque‘, toliko sam smršavila da sam bila previše mršava. Sve je u tome kako se osjećam u svojoj odjeći jer ono što izgleda dobro na jednoj osobi možda neće izgledati dobro na drugom tipu tijela. Potrebno je vrijeme da se dođe do toga, ali sve je u prihvaćanju sebe i svog tijela", zaključila je Aguilera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:24