ISKRENO PRIZNANJE

Christina Aguilera progovorila o svom eksperimentiranju u seksu: ‘Napravila sam to u avionu, u studiju...‘

Pjevačica koja je zaručena za Matthewa Rutlera objasnila je da joj je jako važno biti s partnerom s kojim može istraživati

Christina Aguilera

 Valerie Macon/Afp

Christina Aguilera (42) pojavila se u epizodi podcasta “Call Her Daddy” gdje je otvoreno progovorila o svom seksualnom životu. Pjevačica je otkrila da se seksala u avionu tijekom leta ispod pokrivača, ali i u glazbenom studiju prislonjena na zvučnu ploču.

Aguilera koja je zaručena za gitarista Matthewa Rutlera objasnila je da voli oralni seks te da joj je jako važno biti s partnerom s kojim može istraživati.

image

Christina Aguilera i Matthew Rutler

Stefano Rellandini/Afp

- Seksualnost je vrlo specifična stvar, ono što bi se nekome moglo svidjeti, drugome možda ne bi. A intimnost ima različite razine, rekla je prije nego što se prisjetila gubitka nevinosti.

- Smiješno je što se stekla takva slika u javnosti o meni, a ustvari sam dosta kasno izgubila nevinost. Dogodilo se to kasnije nego što mislite, kratko je spomenula.

Budući da je kao glazbenica često putovala, kaže da nije imala vremena izlaziti s drugim slavnim osobama.

image

Christina Aguilera

Xavier Collin/image Press Agency/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/mega/the Mega Agency/profimedia

Aguilera i Rutler počeli su izlaziti 2009. kada su se upoznali na setu filma “Burlesque” u kojem je ona glumila.

- Matthew je posebna osoba. Stvarno smo se zbližili na snimanju filma. On je vrsta osobe s kojom možete provesti sate na telefonu razgovarajući i odjednom shvatite da je već dan, ispričala je magazinu People 2010. godine.

- Kada sam podnijela zahtjev za razvod (od Jordana Bratmana) počela sam izlaziti s Matthewom. Ne pokušavam uskočiti ni u što. Upravo sam napustila petogodišnji brak. Idem polako i pokušavam biti sretna. Ima tu ljubavi, zabavljam se, izlazim i to je nešto što jako dugo nisam imala, objasnila je tada.

Aguilera s Rutlerom ima kćer Summer Rain Rutler (9), a s bivšim suprugom Jordanom Bratmanom sina Maxa (15).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:30