TAJNA VITKE LINIJE

Najseksi ‘baka Balkana‘ Neda Ukraden: ‘Ja sam primjer ženama da se bez plastike može dobro izgledati‘

‘Sve na meni je moje‘, rekla je pjevačica iako nema ništa protiv estetskih operacija

Neda Ukraden

 Instagram/Neda Ukraden/

"Uvijek imam ta dva kilograma viška", našalila se Neda Ukraden koja se ne boji pokazati svoje tijelo na društvenim mrežama. Iako su većinom pozitivni komentari, ne može se izbjeći i poneki negativni.

"Ja imam godine kojima se ponosim. Izgledam tako kako izgledam, sve što imam na sebi moje je. Ja sam primjer ženama da se bez plastike može dobro izgledati", prenose srpski mediji riječi regionalne pjevačice. Objasnila je kako, iako je ponosna baka svojim unucima, umjesto komentara "babo, nije te sramota" treba dobiti "bravo, ženo", "što jedeš", "kako si postigla to", "vježbaš li".

Pjevačica voli kuhati, posebno kada su u pitanju riblji specijaliteti. Tajna njezine vitke linije je, prenose mediji, mediteranska ishrana i redovito vježbanje. "Ja već godinama gotovo svako jutro radim vježbe za tijelo, kao i vježbe disanja. Ne odlazim u teretane zbog mog posla, koji podrazumijeva stalna putovanja jer bi mi propalo članstvo u svakoj. Umjesto toga, gdje god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, odradim petnaestak minuta sklekova i trbušnjaka", otkrila je regionalna zvijezda.

Dodala je i da je čaša mlake vode sa sokom od pola ili cijelog limuna, kojoj doda i malo kurkume, dio njezina jutarnjeg rituala. Ipak, priznala je da ne može odoljeti lijepoj hrani ili specijalitetu bio to burek ili tjestenina. "Zar se vrijedi sekirati zbog dva kilograma", upitala je Neda Ukraden. Važno je, kazala je, biti u ravnoteži pa ako se jedan dan pretjera, drugi dan treba pripaziti na jelovnik.

"Sve na meni je moje", ponosno je rekla pjevačica iako nema ništa protiv estetskih operacija. Brine o zdravlju i izgledu. Ne puši, ne pije, ponekad uzme čašu vina.

"Trudim se u ovim godinama prvenstveno brinuti o zdravlju pa samim time i o izgledu. Nekad je to bilo lagano, ali danas, kad ništa ne pomaže, tu je liposukcijska dijeta. Sviđa mi se taj sistem mršavljenja jer daje brze rezultate, a ne osjećam se iscrpljeno i tijekom režima nisam gladna", objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:33