U AVIONU 1992.

John Travolta prisjetio se bliskog susreta sa smrću: ‘Mislio sam da je gotovo, nema mi spasa‘

‘Pastir‘ govori o mladom pilotu koji pokušava sigurno sletjeti nakon što je u zraku doživio električni kvar

John Travolta

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

John Travolta otkrio je kako ga je iskustvo bliskog susreta sa smrću koje je doživio dok je upravljao avionom 1992. godine inspiriralo da preuzme ulogu u novom Disney+ kratkom filmu "The Shepherd".

image

John Travolta

Tiziana Fabi/Afp/Profimedia/Tiziana Fabi/afp/profimedia

"Pastir" govori o mladom pilotu koji pokušava sigurno sletjeti nakon što je u zraku doživio električni kvar. Premisa je jezivo slična onome što je Travolta, licencirani pilot, rekao da je doživio davne 1992. godine. Prisjećajući se incidenta tijekom intervjua u Londonu u četvrtak, kako piše Variety, Travolta je izjavio da je "doživio električni kolaps" u mlažnjaku kojim je upravljao dok je sa svojom obitelji letio iznad Washingtona.

image

John Travolta

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Znao sam kakav je osjećaj apsolutno vjerovati da ti nema spasa, da ćeš umrijeti. Imao sam dva dobra mlazna motora, ali nisam imao instrumente, struju, ništa. I mislio sam da je gotovo", kazao je. Na kraju je sigurno sletio, kako je to pisao, kao nekim čudom. Upravo zbog toga je Travolta bio privučen filmom "Pastir", koji se temelji na istoimenoj knjizi Fredericka Forsytha iz 1975. godine.

U kratkom filmu Travolta glumi dobrog samaritanca koji vodi mladog pilota (Ben Radcliffe) na sigurno nakon što se nađe u opasnosti kada mu nestane radio veza i struja, ostavljajući ga odsječenog s malo goriva u zrakoplovu, navodi službeni sinopsis. Travolta je rekao da je Radcliffe "dobro uhvatio taj očaj kada mislite da ćete umrijeti". Zvijezda filma "Pulp Fiction" rekao je da ga je priča o "Pastiru" duboko dirnula jer govori o životu i smrti i koliko je život dragocjen. "Pastir" će biti dostupan na Disney+ 1. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:45