FAN I POSREDNIK

John Travolta uključio se u pravni rat obitelji Presley: ‘Trebate jedni druge u teškim vremenima‘

Nakon smrti Lise Marie Presley, njezina majka Priscilla i kći Riley Keough, na sudu traže rješenje o 35 milijuna dolara nasljedstva

John Travolta

 Tiziana Fabi/Afp/Profimedia/Tiziana Fabi/afp/profimedia

Nakon iznenadne smrti Lise Marie Presley u siječnju ove godine, preostali članovi obitelji Presley našli su se u zapletenoj priči o njezinoj ostavštini, a radi se o 35 milijuna dolara, te skrbi o maloljetnim kćerima blizankama Harper i Finley. Majka glazbenice, Priscila i kći Riley Keough, iz Lisa Marienog prvog braka, trenutno razgovaraju preko odvjetnika.

No, sada se u priču uključio John Travolta. Jedan od najmoćnijih ljudi u Hollywoodu želi razriješiti sukob i vratiti mir u obitelj legendarnog kralja rocka. Tijekom svoje karijere Travolta je na različite načine odavao počast velikom Elvisu. On je jedan od najžešćih fanova Elvisa među slavnim osobama, a uvijek se trudio imati čvrstu vezu s Presleyjevima. Lisu Marie upoznao je još kao dijete, a pisalo se kako su, kada je ona bila u 20-ima, nekoliko puta izašli zajedno, no nikad nisu bili u vezi.

Priscila Presley gotovo od dana kćerine smrti tvrdi kako je bilo muljaža oko potpisa na dokumentima vezanim za ostavštinu, a bivši zet Michael Lockwood dobio je potpuno skrbništvo nad 14. godišnjim blizankama. To je razbjesnilo Riley Keough koja smatra da se njezina baka udružila s Lockwoodom u pokušaju da izvuče novac iz ostavštine.

image

Lisa Marie Presley s majkom i kćerima

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Travolta, kako tvrdi RadarOnline ne želi gledati obitelj svojeg idola usred ružne legalne bitke, te je odlučio uzeti stvari u svoje ruke. Glumac se, pišu, angažirao i stalno je u kontaktu i s Priscilom i s Riley, susretao se s njima u njihovim domovima te pokušava postići da prestanu ratovati oko nasljedstva.

Radi se naravno o velikom novcu. Priscilla Presley smatra da ima pravo na njega baš kao Riley i blizanke. Iako je glazbenica koja je umrla nakon srčanog udara u veljači, u 54. godini života, imala velike dugove, oko četiri milijuna dolara, imala je i nekoliko polica osiguranja koje nasljednicima donose 35 milijuna dolara. U dokumentima, kao nasljednici su imenovana samo Lisina djeca, dok se majčino ime uopće ne pojavljuje. Zbog toga je odlučila na sudu dokazati da je dopuna oporuci iz 2016. godine, kada je Priscilla maknuta iz kruga nasljednika, ali i kao jedna od izvršiteljica oporuke, nevažeća. Riley je postala jedina izvršiteljica.

RadarOnline prenosi neimenovane izvore koji tvrde kako je Travolta svjestan da su odnosi Elvisove supruge i unuke posljednjih godina zahladnjeli, no on ih pokušava natjerati da shvate kako trebaju jedna drugu u teškim vremenima nakon strašnog gubitka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:11