‘SUITS‘

Elektrošokovi, proste riječi i vruće scene: Meghan u seksi klinču, princ Harry priznao da to nije smio gledati

Princ je priznao da je odustao od posjeta setu serije nakon što je na Internetu vidio neke od seksi prizora koje je Meghan snimala

Princ Harry i Meghan Markle, nakon zaruka 2017. godine

 Daniel Leal/Afp/Profimedia/Daniel Leal/afp/profimedia

Najveći glumački angažman Meghan Markle, danas vojvotkinje od Sussexa, supruge odbjeglog britanskog princa Harryja, uloga je odvjetničke pomoćnice Rachel Zane u seriji "Suits". Kod nas je prikazana pod naslovom "Face" i do detalja je poznata i fanovima i mrziteljima vojvodskog para.

U proteklim mjesecima bila je ponovno lagani hit jer je stigla na Netflix, što je uvijek dobra injekcija za stare popularne serije, a trenutno se može gledati i na NBC-jevoj digitalnoj platformi Peacock.

"Face" su išle od 2011. do 2019. godine, a priča prati događanja u fiktivnoj odvjetničkoj tvrtki u New Yorku. Meghan je napustila seriju 2018. godine, kada se udala za princa Harryja.

image

Meghan Markle i Patrick J. Adams u seriji ‘Suits‘ (‘Face‘)

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Povećanju broja gledatelja u ovom novom valu prikazivanja pomogao je i Patrick J. Adams, Meghanin partner, dečko i suprug u seriji, koji je na društvenim mrežama objavljivao niz fotografija iz serije, a najviše seksi scena s Meghan. Glumac je, također kao Instagram Story, objavio kratki video Meghan koja uživa plešući uz pjesmu "Heads High" na zabavi za ekipu serije u jednom kanadskom baru 2012. godine.

Nedavno je izbrisao većinu tog sadržaja, ali ne zbog toga što je to od njega tražila njegova prijateljica Meghan, nego uz opravdanje da to čini jer su ga upozorili da nije vrijeme za zafrkanciju dok glumci predvođeni sindikatima SAG-AFTRA štrajkaju i traže veća prava i bolje uvjete rada.

Princ Harry se, iako su se mnogi nadali, nije oglasio ovaj put, ali njegov stav o najvećoj ulozi njegove supruge nije potpuna nepoznanica. Naime, kada je princ upoznao Meghan Markle, 2016. godine, odlučio je pogledati u jednom dahu sve do tada snimljene epizode da bi utvrdio od čega u stvari živi žena koja mu se sviđa.

image

Meghan Markle i Patrick J.Adams u seriji Suits, Face

Supplied By Lmkmedia/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmkmedia/landmark/profimedia

U svojoj knjizi "Rezerva" opisao je kako je bio šokiran kada je vidio Meghaninu glumu u nekim scenama "koje nisu primjerene za gledanje s djecom". Napisao je i kako je silno želio posjetiti set serije u Torontu i uživo vidjeti Meghan u ulozi Rachel Zane. No, nakon što je vidio vruće scene, odustao je od sjedanja u zrakoplov za Kanadu.

- Pogriješio sam guglajući i gledajući neke od njezinih ljubavnih scena online - priznao je princ - Svjedočio bih kako se ona i njezin kolega hvataju u nekom uredu ili sobi za sastanke... Trebali bi mi elektrošokovi da mi izbiju te scene iz glave. Nisam trebao uživo vidjeti te stvari.

A autor serije "Face" Aaron Korsh, u intervjuu za The Hollywood Reporter prošlog mjeseca, rekao je kako su iz britanske kraljevske obitelji, to jest iz Buckinghamske palače, "spriječili da Meghanin lik izgovori određene fraze u seriji".

image

Meghan Markle i Patrick J. Adams u seriji Suits, Face

Usa Network/Planet/Profimedia/Usa Network/planet/profimedia

- Govorim to, a to je u svojoj knjizi spominjao i Harry, jer znam da ljudi pričaju o tome kako je kraljevska obitelj utjecala na seriju - rekao je Korsh - Nisu to bile neke velike stvari, ali neke smo željeli napraviti, a nismo mogli. To pomalo živcira.

Kako su se na britanskom dvoru dokopali scenarija, Korsh nije objasnio, osim da izvor nije bila sama buduća vojvotkinja.

Markle je, primjerice, trebala u jednoj rečenici izgovoriti riječ "poppycock" tj. glupost, bedastoća u britanskom slengu, a Palača je to prekrižila. Korsh ne zna zašto, no pretpostavlja da su u Buckinghamskoj palači željeli izbjeći da se jednoga dana netko poigra sa snimkom, pa Internetom krene kružiti neki filmić, meme u kojem članica kraljevske obitelji izgovara riječ "cock" koja se, također u slengu, koristi i za muški spolni organ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:15