NORTH WEST

Desetogodišnja kći Kanyea Westa i Kim Kardashian sprema album: Šokirala je internet naslovom

Najavljivala je svoj debitantski album tijekom festivala Rolling Loud 2024. u kalifornijskom Inglewoodu

North West

 Profimedia/

Prema posljednjim vijestima, kći Kim Kardashian i Kanyea Westa, 10-godišnja North West najavljivala je svoj debitantski album nazvan "Elementary School Dropout" tijekom festivala Rolling Loud 2024. u kalifornijskom Inglewoodu ovog vikenda.

Na upit mlade novinarke i glumice s Instagram profila zvanog "jazzysworldtv" što očekivati od albuma, 10-godišnja North West je rekla da će biti "odličan".

image

North West

Screenshot/instagram/

13-godišnja novinarka tražila je više detalja povodom albuma te pitala hoće li njezin otac Kanye biti na njezinom albumu.

- Možda. Ne znamo još - rekla je North West. Što se tiče izlaska albuma, tvrdi da ne zna sve detalje.

Inače, još je prošlog tjedna obznanila svijetu kako radi na "solo albumu", a naslov te nadolazeće ploče je referenca na poznati album njenog oca, "College Dropout" iz 2004., koji je inspiriran reperovom odlukom da napusti Državno sveučilište u Chicagu kako bi nastavio glazbenu karijeru.

image

Kim Kardashian i North West

Buzzipper/La.gossiptv/Backgr/

Doduše, naziv budućeg albuma mlade West izazvao je zabrinutost obožavatelja na internetu, koji sada nagađaju bi li to moglo značiti da North slijedi očeve stope kako bi se bavila glazbom.

- Super je što se želi baviti glazbom, ali ne znam je li pametna ideja tako nazvati album... - stoji u komentarima na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 13:45