U NEVIĐENOM IZDANJU

Uznemirena gleda u pod i šeta u poluprozirnom kaputu. Bianca zabrinula fanove: ‘Taj brak će trajati 6 do 12 mjeseci‘

Viđena je s prekriženim rukama i spuštenom glavom te je gledala u pod

Bianca Censori

 Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U dugom baloneru i potištena pogleda, Bianca Censori je ulazila u kalifornijski hotel Bel-Air, a ovo nadasve skromno izdanje kontroverzne partnerice Kanyea Westa potaknulo je brojne medije i obožavatelje diljem interneta na raspravu o potencijalnom razvodu Censori i slavnog Westa.

Bianca, inače poznata po oskudnim izdanjima, nosila je dugi crni baloner koji je izgledao kao da je izrađen od neke vrste plastičnog materijala. Plastika je kaput učinila vrlo prozirnim i gotovo providnim, a njezina je koža bila vidljiva i ispod tog kaputa. Također, kaput je bio toliko čvrsto vezan oko struka da je isticao njezinu figuru.

image

Supruga Kanyea Westa Bianca Censori

Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Što se tiče kose, odabrala je pomalo ‘wet look‘ te ju je skupila u punđu tako da joj ne pada po licu. Viđena je s prekriženim rukama i spuštenom glavom te je gledala u pod. Nije bilo ni traga osmijehu ili bilo kakvoj radosti dok je ulazila u hotel bez supruga Kanyea Westa, za kojeg je udana već godinu dana.

image

Bianca Censori

Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kako je The Sun već pisao, izvori bliski Kanyeu su prije godinu dana istaknuli kako prognoziraju da će taj brak trajati šest do 12 mjeseci.

Adam Glove, koji je surađivao s Yeom, progovorio je o slavnom paru. Na pitanje kako je raditi s reperom, Adam je za američki The Sun izjavio da je to "vrlo teško".

- Ja sam židov, razumijete..., Vrlo je teško. Ali kreativan je, on je genij - tvrdi Glove.

- On je stvarno dobra osoba za marketing, ali s vremena na vrijeme se ponašao malčice "bez poštovanja"- odgovorio je, referirajući se pritom na njegove antisemitske komentare.

image

Kanye West i Bianca Censori

Tiziano Da Silva/Bestimage/Profimedia/Tiziano Da Silva/bestimage/profimedia

Vlasnik Affinity Nightlifea također se osvrnuo na Kanyeovo odijevanje Biance u šokantnu odjeću koja je navodno izazvala zabrinutost kod njezine australske obitelji.

- Ona je baš poput neke manekenke - primijetio je Adam i dodao da joj to ne smeta i da joj se sviđa pozornost. Doduše, usprkos svemu, misli da je sretna i sviđa joj se Kanyeov utjecaj. Rekao je da se "družio" s Biancom i upoznao Kanyea i njegove prijatelje, s obzirom na to da je tvrdio da je u prošlosti bio cimer pokojnog Virgila Abloha.

Dok je razgovarao s američkim The Sunom, na Dream in Gold Oscarovskom after partyju 10. ožujka, poduzetnik je tvrdio da se Kanye s raznim outfitima za Biancu i sebe "samo pokušava zaje***** s Kim" s obzirom na to da ona "točno zna kakav je Ye".

Adam je mislio na Yeovu bivšu suprugu Kim Kardashian (43), koja je zahtijevala od supruge svog bivšeg da se prikladnije odijeva u blizini njihove djece. Naposljetku, kada su ga pitali koliko dugo smatra da će trajati njihov brak, odgovorio je: "Možda šest mjeseci, maksimalno godinu dana".

Inače, Bianca želi dijete s Kanyeom, no njezinoj obitelji ta ideja nije dobro sjela, otkrili su izvori, i to zbog prethodnih antisemitskih primjedbi i ispada na Instagramu. Također, ovog je tjedna dosta vremena provela s Kanyeovom najstarijom kćeri North u Parizu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:55