SLAVNE KOPIRANTICE

Prvo se svi zgražaju nad njezinom golotinjom, a onda je kopiraju: ‘Svi gledaju Biancu i zavide joj...‘

Ove poznate dame odlučile su kopirati skandalozni, golišavi stil Biance Censori koja privlači pažnju gdje god da se pojavi...

Hailey Bieber, Bianca Censori i Kim Kardashian

 Profimedia/

Čini se da je golišavi ‘stil‘ Biance Censori zavladao Hollywoodom. I druge zvijezde poput Kim Kardashian, Kristen Stewart i Hailey Bieber kopiraju stil supruge kontroverznog repera Kanyea Westa.

Prošlog je mjeseca 29-godišnja Bianca prošetala bez hlača- po Parizu, noseći samo pulover i najlonke, bez donjeg rublja.

Ovaj golišavi trend koji je pokrenula poznata Australka, čini se da je zaludio Hollywood, a neki je stilisti čak hvale zbog njezine zapanjujuće samouvjerenosti. Drugi, koji su zadržali bar malo dostojanstva, smatraju da je takvo izdanje skandalozno, pogotovo kao primjer djeci i mladima.

No, ove slavne žene idu Biancinim stopama...

Kristen Stewart

33-godišnja Kristen Stewart nedavno je pozirala na crvenom tepihu povodom premijere ‘Love Lies Bleeding‘ u Kaliforniji, a tom je prigodom odijenula crni bodi visokog izreza koji jo je jedva prekrivao međunožje. Kombinirala ga je uz najlonke i Chanel štikle, a crni bodi dizajnirao je Bettter.

"Bianca je to bolje odradila", komentirao je jedan obožavatelj na Instagramu.

"Ali kad je Bianca Censori nosila nešto poput ovoga prije dva tjedna, iskritizirali su je", požalio se drugi, koji se prisjetio Biancinog minimalističkog crnog, kožnatog bodija na Tjednu mode u Milanu iz siječnja.

image

Kristen Stewart

Emma Mcintyre/Getty Images Via Afp

Stilistica Amanda Sanders komentirala je da druge slavne osobe zavide Bianci na njezinim ‘anti-modnim‘ vratolomijama te da neke od njih pokušavaju stvoriti sličnu ‘magiju‘, ali im baš i ne uspijeva. Dodala je i da je u Hollywoodu već postalo normalno vidjeti Biancu kako radi nešto dok joj "grudi vise".

"Svi gledaju u Biancu i zavide joj. Ali samo zato što ona može napraviti tako nešto i pritom izgledati kao da joj je skroz ugodno - a to je ono što bi Hollywood želio vidjeti i što ga privlači. Bianca može voditi razgovor ili obavljati neki posao dok joj grudi vise. Ovo je anti-moda, a druge slavne osobe trude se prigrliti je baš poput nje", dodala je Sanders i naglasila da je razlika između Kristen i Biance ta što je glumica bila "malo manje izložena" od supruge Kanyea Westa.

"Bianca je tamo sve pokazala, nema srama i vrlo joj je ugodno u vlastitoj koži. Po govoru Kristenina tijela, moglo bi se reći da je njoj pak neugodno te da se poigrala sa sakoom kako bi se ipak malo pokrila", dodala je.

Kim Kardashian

43-godišnja Kim Kardashian, inače Kanyeova bivša supruga, viđena je također u sličnoj odjeći dok je izlazila iz hotela Ritz u Parizu tijekom Tjedna mode. Reality zvijezda zalizala je kosu unatrag i odjenula potpuno prozirnu kombinaciju. Nosila je i Balenciagin kaput, kojeg je zakopčala.

image

Kim Kardashian

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Još u siječnju našla se na meti kritika da kopira suprugu svog bivšeg partnera. Bila je slično odjevena kao Bianca dok je s Kanyeom, njihovom 10-godišnjom kćeri North West i drugim članovima obitelji napuštala Nobu Malibu u Los Angelesu.

"Njezina kreativna vizija vrišti upomoć!", glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama na račun Kim Kardashian.

"Kao da se želi prisjetiti njegovih BDSM želja pa nosi čudne stvari kao i Bianca, ali se nije u potpunosti posvetila tome jer to nije u njezinom stilu", dodao je drugi.

"Ako postoji išta što znamo o Kim, onda je to da je ona ‘copy/paste‘ za brojne stvari", složio se treći, a četvrti je samo dodao: "Bianca ju je dosta inspirirala?"

image

Kim Kardashian

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Hailey Bieber

Supruga Justina Biebera postala je jedna od osoba u Hollywoodu o kojima se najviše priča. Osim na crvenom tepihu, 27-godišnja Hailey također je pažnju privlačila i svojim prepoznatljivim streetwear stilom.

No, mnoge je iznenadila kad se u rujnu prošle godine pojavila u kožnom kaputu i crnim gaćicama visokog struka uz koje je dodala bež dolčevitu i smeđi remen.

image

Hailey Bieber

Aissaoui Nacer/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Aissaoui Nacer/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Olivia Wilde

I 39-godišnja Olivia prošetala je u prozirnom crnom bodiju tijekom revije Saint Laurenta za jesen/zimu 2024.-2025. na Tjednu mode u Parizu. Majka dvoje djece pojavila se bez grudnjaka i u bodiju visokog proreza sa svake strane.

image

Olivia Wilde

Dede/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Dede/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Sanders je komentirala da je Olivia izgledala samouvjerenije od Kristen Stewart. Ipak, dodala je i da čak uz to samopouzdanje, Oliviji takav izgled jednostavno ne pristaje.

image

Olivia Wilde

Dede/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Dede/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kylie Jenner

Prošle je godine i 26-godišnja Kylie optužena da kopira stil Biance Censori, nakon što je primijećena u pripijenom bijelom kombinezonu iz njezine nove linije odjeće Khy. Kombinirala ga je uz sandale na remenčiće i bijelu puff jaknu. Mnoge je u toj kombinaciji podsjetila na Biancu u Italiji prošlog ljeta.

"Baca na Biancu Censori...", komentirao je jedan korisnik X-A, a drugi je dodao: "Ne kopira li samo odjeću Kanyeove žene? U tom kombinezonu."

"Ona pokušava kopirati SKIMS i Kanyea i pretvara se da je to njezin ‘jedinstveni‘ stil. A nije", dodao je treći.

image

Kritika Kylie Jenner

Screenshot Reddit/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 09:15