UŠUTKALA POLUBRATA

Bivša zaručnica Elvisa Presleyja osudila navode o njegovoj smrti: ‘Trač tabloida, prestanite!‘

Imala je samo 20 godina kada je upoznala tad 41-godišnjeg Elvisa koji ju je zaprosio nakon dva mjeseca veze

Elvis Presley

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Bivša zaručnica Elvisa Presleyja, Ginger Alden, oštro je osudila pjevačeva polubrata Davida Stanleyja zbog tvrdnji da je Presley počinio suicid.

- Nažalost, Elvisova polubraća su tijekom godina izmišljali neke priče za koje znam da su lažne - rekla je ekskluzivno za Page Six u mailu koji je poslala redakciji.

- Jedan brat, od njih trojice, kasnije je stvorio potpunu besmislenu priču o samoubojstvu godinama unatrag i čini se da je ponovno pokušava proširiti - objasnila je. Stanley, čija je majka bila udana za Presleyeva oca Vernona, naveo je u dokumentarcu Amazon Primea "Elvisove žene" da je kralj rock ‘n’ rolla počinio suicid.

- Ljubav, povrijeđenost, bol, izloženost javnosti... Jednostavno nije mogao podnijeti to sve - rekao je 85-godišnjak koji tvrdi da se Elvis ubio lijekovima. Također, Stanley je tvrdio da Presley "nije mogao nastaviti" zbog straha da će njegove navodne veze s tinejdžericama "isplivati" u javnost.

- Zlo mi je od njegovog petljanja s mladim djevojkama od 15 ili 16 godina - tvrdio je polubrat u emisiji, koji smatra da je "čudo" što pjevač nije bio uhićen.

image

Elvis Presley

Twentieth Century Fox Films Corp/Christophel Collection/Profimedia/Twentieth Century Fox Films Corp/christophel Collection/profimedia

Prošli tjedan, Stanley je ljutito zanijekao da je ikada to rekao, nazivajući te navode "hrpom sra***" u objavi na internetu koja je u međuvremenu izbrisana. Međutim, danima kasnije, objavio je poruku isprike.

- Žao mi je zbog pogrdnih komentara koje sam iznio u dokumentarcu o Elvisu koji je snimljen prošle godine - napisao je.

- Nema opravdanja za moje komentare i potpuno razumijem zašto bi se netko razljutio - dodao je Stanley.

Spomenuta Ginger Alden, bivša zaručnica kralja rock ‘n‘ rolla, imala je samo 20 godina kada je upoznala tad 41-godišnjeg Elvisa, i to nakon što su ona i njezine dvije sestre bile pozvane na imanje Graceland. U to vrijeme je Presley tek nedavno prekinuo četverogodišnju vezu s kantautoricom Lindom Thompson.

Unatoč tome što pjevačev najuži krug (nazvan "Memphis Mafia") nije volio Alden, zaprosio ju je nakon dva mjeseca veze. Par se trebao vjenčati na Božić 1977. godine, ali 16. kolovoza te godine, samo nekoliko mjeseci prije vjenčanja, Alden je pronašla Presleyjevo tijelo nakon što je umro od srčanog udara u dobi od 42 godine.

Ona kaže da su "baš tada odredili datum njihovog vjenčanja" i da se "veselio vjenčanju".

Alden, koja je napisala knjigu o svom odnosu s Elvisom, pod naslovom "Elvis & Ginger", odlučno osporava optužbe o samoubojstvu.

- Elvis je previše volio život - istaknula je i dodala da apsolutno ništa nije upućivalo na samoubojstvo koje je nazvala "tračem tabloida".

- Elvis je zaslužio toliko pohvala u svom životu za sve što je postigao i učinio za druge i ovako mu se uzvraća. Sramotno - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 03:10