ZAPANJUJUĆI DETALJ

Polubrat Elvisa Presleyja: ‘Vjerujem da se ubio, živio je u strahu. A tek petljanje s maloljetnicama, zlo mi je...‘

Novi dokumentarac uključuje intervjue sa ženama koje tvrde da ih je Presley progonio u mladosti

Elvis Presley

 Ifa Film/United Archives/Profimedia

Polubrat Elvisa Presleyja vjeruje da je pokojni pjevač počinio samoubojstvo.

- Namjerno je uzeo lijekove koji su ga ubili - ukratko tvrdi David Stanley u “Elvisovim ženama”, novom dokumentarcu Amazon Primea o kralju rock ‘n’ rolla, piše Page Six.

- Ljubav, povrijeđenost, bol, izloženost javnosti... Jednostavno nije mogao podnijeti to sve - rekao je 85-godišnjak.

U dokumentarcu, koji je premijerno prikazan u svibnju, Stanley je tvrdio da je njegov polubrat također bio u strahu da će njegove navodne veze s tinejdžericama biti razotkrivene. Nadalje, Stanley, bivši član Presleyeve vjerne skupine suradnika (zvanih i "Memphis Mafia"), navodno je bio u Gracelandu kada je glazbenik umro od srčanog udara, koji je uzrokovalo predoziranje drogom u kolovozu 1977. godine.

- Zlo mi je od njegovog petljanja s mladim djevojkama od 15 ili 16 godina - tvrdio je polubrat u emisiji, koji smatra da je "čudo" što pjevač nije bio uhićen. Naime, Stanley je nadalje objasnio da se Elvis "izvukao iz raznih situacija iz kojih se većina ljudi nije uspjela izvući, i to zbog svog novca, bogatstva, slave, moći i karizme".

image

Lisa Marie Presley

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Spomenuti dokumentarac, koji uključuje intervjue sa ženama koje tvrde da ih je Presley progonio u mladosti, također se bavi njegovim odnosom s Priscillom Presley, s kojom se Elvis vjenčao 1967. godine, kada je glumica imala 21, a on 32 godine. Sljedeće su godine dobili kćer Lisu Marie Presley, a prekinuli su 1973. godine.

image

Priscilla i Elvis

Courtesy Everett Collection/Everett/Profimedia/Courtesy Everett Collection/everett/profimedia

Odnos bivšeg para također će biti prikazan u filmu "Priscilla" Sophije Coppole, čija je premijera zakazana za listopad 2023. Doduše, Elvisovo imanje je osudilo nadolazeći film, nazvavši ga "užasnim".

- Ovo izgleda kao fakultetski film - rekao je jedan djelatnik imanja za TMZ.

- Scenografija je jednostavno užasna, Graceland ni ne izgleda tako - dodao je.

image

Cailee Spaeny kao Priscilla Presley u nadolazećem filmu

A24/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Priscilla je pak podržala film, napisavši na Instagramu da je uzbuđena zbog "interpretacije svoje knjige".

- Sofia Coppola ima izvanrednu perspektivu i oduvijek sam bila veliki obožavatelj njezina rada. Sigurna sam da će ovaj film svakom osigurati jedno lijepo emotivno putovanje - napisala je.

image

Lisa Marie Presley, Priscilla Presley i Riley Keough

Jon Kopaloff/Getty Images/Profimedia/Jon Kopaloff/getty Images/profimedia

Inače, 78-godišnja Priscilla i njezina pokojna kći također su podržale "Elvisa" Baza Luhrmanna, s Austinom Butlerom u glavnoj ulozi.

- Stvarno nisam znala što bih sa sobom nakon što sam pogledala film - izjavila je Lisa Marie za Entertainment Tonight na dodjeli Zlatnog globusa ovog siječnja, nekoliko dana prije smrti.

- Bilo je tako nevjerojatno i tako točno i autentično - dodala je.

Inače, nakon pjevačeve smrti, Priscilla i njezina unuka Riley Keough pokrenuli su pravnu bitku oko oporuke Lise Marie, konačno postigavši ​​nagodbu vrijednu milijun dolara ovog mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 17:05