OPOVRGNULI GLASINE

Al Pacino i 54 godine mlađa djevojka viđeni na spoju. A ona je prije nekoliko dana grlila i dodirivala princa

Noor i Al započeli su vezu u travnju 2022., a oskarovca navodno nije smetala njihova razlika od 54 godine. Ona isto voli starije

Al Pacino i Noor Alfallah večerali su zajedno u talijanskom restoranu u Los Angelesu

 Profimedia/

Glumac Al Pacino (83) i njegova djevojka Noor Alfallah (29) opovrgnuli su tračeve o njihovom prekidu jer su uhvaćeni kako idu zajedno na spoj u Los Anglesu. Glumac i producentica za svoj večernji spoj odabrali su talijanski restoran Pace. Samo nekoliko dana ranije Noor je viđena kako je na spoju s princom Alexanderom von Fürstenbergom.

Noor je u lipnju rodila sina Romana, a navodno je podnijela zahtjev za samostalno skrbništvo nad njim. Producentica je podnijela zahtjev na Vrhovnom sudu u Los Angelesu u kojem traži razumne posjete i da Pacino ima „zajedničko zakonsko skrbništvo”.

Ipak, svim tim glasinama par je prkosio na romantičnom druženju. Noor je hodala ispred holivudske ikone. Odjenula se ležerno za tu prigodu i nosila crne hlače i kožnu jaknu, a Al Pacino se ogrnuo crnim kaputom i stavio sunčane naočale.

image

Al Pacino i Noor Alfallah večerali su zajedno u talijanskom restoranu u Los Angelesu

Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glasnogovornik glumca oglasio se za medije vezano uz šuškanja o njihovu prekidu.

„Al i Noor zajedno su se dogovorili u vezi njihovog djeteta Romana. Zajedno su. Nisu prekinuli”, rekao je za Daily Mail.

Nekoliko dana ranije Noor je izašla na ručak s princem Alexanderom von Fürstenbergom, sinom legendarne modne dizajnerice Diane von Fürstenberg i princa Egona von Fürstenberga. Dvojac je ručao u E. Baldiju, a viđeni su kako se grle i dodiruju.

image

Noor Alfallah i Alexander Von Furstenberg

Profimedia/

Noor i Al započeli su vezu u travnju 2022., a oskarovca navodno nije smetala njihova razlika od 54 godine, a i producentica inače voli starije muškarce. Ranije je hodala s Mickom Jaggerom koji je 51 godinu stariji od nje. Ranije ove godine potvrđeno je da Al i Noor očekuju svoje prvo dijete, a u lipnju je njihov sin Roman rođen u Cedar‘s Sinai bolnici u Los Angelesu.

„Potvrđujem da su Al Pacino i Noor Alfallah dobili sina imena Roman Pacino”, rekao je predstavnik glumca u to vrijeme za medije, piše Mirror.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 19:29