DŽEPARAC

Sud je odlučio: Al Pacino plaćat će 29-godišnjoj djevojci 30 tisuća dolara alimentacije

Iako je 83-godišnji glumac i dalje u vezi s producenticom, ona je podnijela zahtjev za skrbništvom

Noor Alfallah i Al Pacino 

 Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Al Pacino mora plaćati svojoj djevojci Noor Alfallah više od 30 tisuća dolara mjesečno za alimentaciju, prema dokumentima do kojih je došao Page Six. Sud u Los Angelesu također je odredio slavnom glumcu da unaprijed plati Alfallah 110 tisuća dolara prije nego nastavi s mjesečnim isplatama, kao i 13 tisuća dolara za noćnu medicinsku sestru te da podmiri sve medicinske račune koje ne pokriva zdravstveno osiguranje. I ne samo to, Pacinu je naređeno da godišnje uplaćuje 15 tisuća dolara u fond za obrazovanje svog najmlađeg sina. Sudac je također odlučio da će Alfallah (29) i Pacino (83), imati zajedničko zakonsko skrbništvo, dok će producentica imati primarno fizičko skrbništvo. Par je inače prvi put romantično povezan u travnju 2022., no kasnije je otkriveno da su bili u vezi još od pandemije covid-19.

image

Al Pacino i Noor Alfallah

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Pacino i Noor počeli su se viđati tijekom pandemije. Ona uglavnom izlazi s vrlo bogatim starijim muškarcima, jedno je vrijeme bila s Mickom Jaggerom, a onda je hodala s Nicholasom Berggruenom. S Alom je već neko vrijeme i jako se dobro slažu. Čini se da razlika u godinama nije problem, iako je on stariji od njezina oca. Kreće se s bogatom pripadnicima jet-seta, a dolazi iz obitelji s novcem", ispričao je tada izvor za Page Six.

Do svibnja 2023. otkriveno je da je Alfallah u osmom mjesecu trudnoće. Njoj je to bilo prvo, a glumcu četvrto dijete. Izvori su kasnije rekli za TMZ da njih dvoje nisu očekivali trudnoću niti da su je planirali. Mjesec dana kasnije dobili su sina Romana. I unatoč tome što su još uvijek par, Alfallah je u rujnu podnijela zahtjev za skrbništvo nad njihovim sinom. Međutim, nisu poznati i razlozi zašto je to učinila. Pacino koji ima kćer Julie (34) s Jan Tarrant te blizance Oliviju i Antona (22) s glumicom Beverly D‘Angelo, nazvao je novorođenče "vrlo posebnim" čudom.

"Uvijek je bilo čudo. Imam mnogo djece. Ali ovo je stvarno poseban dolazak", rekao je u videu koji je dobio Daily Mail. Unatoč vezama s nizom žena, Pacino nikada nije bio u braku. Što se tiče Alfallah, ona je prije bila u vezi s Mickom Jaggerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:46