DUGO JE TRAJALO

Al Pacino i 54 godine mlađa djevojka prekinuli tri mjeseca nakon rođenja sina: Sad je zatražila puno skrbništvo

Alfallah je voljna 83-godišnjaku dati pravo na ‘razumne posjete‘ i dijeljenje zakonskog skrbništva

Noor Alfallah i Al Pacino

 /The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Noor Alfallah podnijela je zahtjev za punim skrbništvom nad tromjesečnim sinom kojeg je dobila s glumcem Al Pacinom. Producentica (29) podnijela je zahtjev za utvrđivanje roditeljskog odnosa s glumačkom legendom u Los Angelesu, prema sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six.

Podnesak često koriste nevjenčani parovi koji imaju djecu kako bi regulirali skrbništvo, definirali posjete i uzdržavanje. Unatoč tome što želi fizičko skrbništvo, Alfallah je, kako piše Page Six, voljna 83-godišnjaku dati pravo na "razumne posjete" i dijeljenje zakonskog skrbništva, što bi Pacinu dalo pravo glasa u važnim odlukama poput školovanja i liječenja. Također, traži da glumac plati njezine pravne troškove i sve druge sudske troškove.

Noor je u svoj podnesak također uključila potpisanu "dobrovoljnu izjavu o roditeljstvu", koja dokazuje da je Pacino biološki otac Romana Alfallaha Pacina. Par je dobio svoje prvo zajedničko dijete, a glumčevo četvrto, 6. lipnja. Dok su izvori za TMZ u to vrijeme tvrdili kako su njih dvoje bili ekstatični, zvijezda "Kuma" je navodno zatražio test očinstva kada je saznao za njezinu trudnoću.

image

Noor Alfallah i Al Pacino

A.i.m/bald/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/A.i.m/bald/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Izvori su izjavili da je Pacino bio šokiran i da nije mislio da bi itko mogao zatrudnjeti zbog medicinskog problema koji obično uzrokuje neplodnost. Zapravo, glumac očito nije ni znao da je Noor trudna sve do dva mjeseca prije nego što je rodila. Ipak, kada su se stvari posložile, Al je izgledao oduševljen što će proširiti svoju obitelj, a trudnoću je nazvao posebnom u videu koji je objavio Daily Mail.

"Imam mnogo djece. Ali ovo je stvarno poseban dolazak u ovo vrijeme", kazao je. U mjesecima nakon Romanovog rođenja, Al i Noor viđeni su na brojnim večerama, a zadnji put početkom kolovoza.

Page Six prvi je objavio vijest o njihovoj romansi 2022. nakon što su doznali da su potajno počeli izlaziti prije dvije godine tijekom pandemije.

"Ona je s Alom već neko vrijeme i jako se dobro slažu. Čini se da razlika u godinama nije problem, iako je on stariji od njezina oca.", ispričao im je izvor. Također je primijetio da Noor, koju su prije povezivali s frontmenom Rolling Stonesa Mickom Jaggerom i milijarderom investitorom Nicolasom Berggruenom, "uglavnom izlazi s vrlo bogatim starijim muškarcima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 23:43