NIJE PRVI PUT

Zvijezda realityja suočava se s optužbama za obiteljsko nasilje, njezin odvjetnik: ‘Ma to je samo reakcija na lijek...‘

Spominju se napad, kriminalno zlodjelo, ometanje primjene zakona i opiranje uhićenju...

Angelina Pivarnick

 Instagram/Angelina Pivarnick/

Zvijezda reality showa ‘Jersey Shore‘, Angelina Pivarnick (37) ovih se dana suočava s nizom kaznenih prijava. Razlog svemu tome je nedavni incident koji se dogodio u njezinom domu u New Jerseyju, a u kojem je sudjelovao i njezin zaručnik, Vinny Tortorella.

Kako navodi TMZ, spominju se napad, kriminalno zlodjelo, ometanje primjene zakona i opiranje uhićenju, pa se može zaključiti da je u domu Pivarnickove bilo poprilično burno tijekom vikenda. Više informacija od toga, kažu iz policije, nisu mogli navesti zbog povjerljivosti podataka koja ide uz slučajeve obiteljskog nasilja i/ili kaznenih istraga.

Odvjetnik reality zvijezde, James Leonard Jr., bio je malo rječitiji za Page Six, pa je rekao da je došlo do "malog incidenta pogoršanog neželjenom reakcijom na propisane lijekove bez recepta."

"Veselimo se što ćemo ovu stvar riješiti povoljno za nas i ostaviti to sve iza nas", dodaje Leonard.

No, kako to obično biva, na društvenim se mrežama uvijek nađe neki očevidac, pa je tako i u ovom slučaju na Redditu osvanula objava, koja je u međuvremenu izbrisana, a u kojoj jedan takav očevidac tvrdi da je vidio nekoliko policijskih automobila, kao i kola hitne pomoći, kako pristižu u dom MTV-jeve zvijezde.

Potvrđeno je i da je Tortorella bio u njihovu domu kada se dogodio spomenuti incident i prilikom dolaska policije, no nije poznato je li on bio navodna žrtva.

Ovome paru ovo nije prvi sukob sa zakonom.

Kao što je Page Six ranije izvještavao, u studenom 2023. također je prijavljen navodni slučaj obiteljskog nasilja u kojem su glavni akteri bili Pivarnick i Tortorella. Prema policijskom izvješću, reality zvijezda tada je nazvala 911, ali je na koncu odbila podnijeti tužbu.

Tortorellina odvjetnica Elizabeth Rozin-Golinder dodala je da su njih dvoje ostali i dalje zaručeni te da su živjeli zajedno pod istim krovom.

"Moj klijent i gospođa Pivarnick još su zaručeni i još uvijek žive zajedno. Gospodin Tortorella negira bilo kakav neprimjereni čin koji bi zahtijevao uplitanje policije i negira da se dogodio bilo kakav čin obiteljskog nasilja", rekla je tada Rozin-Golinder i dodala: "Gospođa Pivarnick ili policija nisu podigli nikakve optužbe protiv mog klijenta. Tražim da se u tom pogledu poštuje njegova privatnost."

Tortorella je zaprosio Pivarnick u studenom 2022., a njemu su to bile već četvrte zaruke. Ovaj veseli događaj dogodio se tijekom njezinog ‘partyja za razvod‘, kojim je odlučila proslaviti okončanje razvoda od prvog supruga Chrisa Larangeire.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 10:12