TALIJANSKA PARIS HILTON

Lamborghinijeva unuka luduje po Grčkoj: Sunča se gola, juri otokom u quadu i sa svima se svađa

Elettra Lamborghini (27) živi klasičnim životom bogate raskalašene nasljednice i ne da se u tome smesti...
Elettra Lamborghini
 Smtk/The Photo One/Profimedia

Elettra Lamborghini (27), najpoznatija po tome što je unuka slavnog osnivača luksuzne tvrtke Ferruccia Lamborghinija, živi klasičnim životom bogate raskalašene nasljednice.

Proteklog vikenda snimljena je na plaži grčkog otoka Mikonosa gdje je uživala s prijateljicom Ludovicom Pagani. Djevojke su se kupale i sunčale, a kad bi im postalo prevruće bi otišle u vožnju quadom po poznatom ljetovalištu.

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Elettra, koja navodno voli prirodan izgled bez silikona, pokazala je atraktivnu liniju u oskudnom kupaćem kostimu, ali nije otkrivala grudi, za razliku od prijateljice koja se kupala u toplesu.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

No ipak, morala je skinuti bikini dok se sunčala kako joj kupaći kostim ne bi ostao ocrtan. Tako su u prvi plan, osim oblina, došle njezine brojne tetovaže. Kao i ljutiti izraz lica kada bi god ugledala paparazze...

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bogatašica je na ovom odmoru pomalo iznenadila čednošću jer inače nema problema s golotinjom, a posebno je sablaznila javnost kad je na dodjelu MTV European Music Awards 2016. došla u prozirnom kombinezonu bez grudnjaka i gaćica. Kasnije je bila i na naslovnici Playboya.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Mnogi su mi govorili da sam predebela i da novcem koji imam mogu otići na liposukciju. Ali ja nisam kao mnoge koje su se skroz izoperirale, preferiram prirodni izgled", izjavila je mlada bogatašica.

Na plaži je ovaj put umjesto grudi pokazala brojne tetovaže po cijelom tijelu.

image
Smtk/The Photo One/Profimedia

Starleta je postala poznatija javnosti početkom 2015. kada se pojavila u reality showu MTV's Super Shore, a zbog svog je razmaženog ponašanja stekla nadimak "talijanska Paris Hilton". Tijekom emitiranja showa otkrila je i da ju mnogi nazivaju "ubojicom" zbog svadljive naravi, što je jasno pokazala i u showu.

Bila je i u showu Jersey Shore, a zanimljivo je da je bila prva sudionica koja nije imala seksualne odnose pred kamerama.

image
Elettra Lamborghini i Afrojack, vjenčanje
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tijekom jednog izlaska", objasnila je Elettra koja se deklarirala kao biseksualka.

Ipak, 2019. poznata je nasljednica objavila zaruke s nizozemskim DJ-em Afrojackom, a lani krajem rujna par se i vjenčao na jezeru Como.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 11:50