AVANTURA ZA PAMĆENJE

Bojana Gregorić Vejzović: ‘Ljubazni ljudi, dobra klopa i sve džaba! Neusporedivo s našim cijenama!‘

Glumica je sa suprugom Enesom Vejzovićem nakratko posjetila Albaniju i Kosovo

Bojana Gregorić Vejzović na odmoru

 Instagram/bojana Gregorić Vejzović/

Na premijeru koja ju je čekala u Skopju, Bojana Gregorić Vejzović očito se odlučila otići dužim, ali i puno zanimljivijim putem.

Uputivši se iz Dubrovnika, glumica je sa suprugom Enesom Vejzovićem, čija je to bila i ideja, među ostalim posjetila i Albaniju, i Kosovo, da bi na kraju stigla do glavnog grada Sjeverne Makedonije.

"Autoceste su dobre, odličan autoput najvećim dijelom. Ako se odlučite sići s autoputa pripremite se na susret s kravama posred mostova, naići ćete na čopore pasa koji prelaze u cool ritmu i dosta makadama….Ali sve je to dio balkanskog šarma. Tada samo budite sigurni da je vaš GPS apdejtan kako bi znali vratiti se na autoput. U protivnom, vježbajte strpljenje i živce kao ja, a Enes je fakat uživao! Zapravo nam je bilo sjajno! Odsjeli smo na pola puta, u jednom od resorta u mjestu Lezhe. Uz jezero, ljubazni ljudi, dobra klopa i sve džaba! Neusporedivo s našim cijenama! Žao nam je da nismo imali više vremena i obišli obalu… Ali djeca čekaju", opisala je glumica svoje iskustvo na Instagramu, a objavila je i popratni video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:01