LUKSUZNI STAN

Bojana Gregorić Vejzović na snimci pokazala dio svog dnevnog boravka: ‘Moji ukućani me mrze‘

Bojana s obitelji već dvije godine živi u ovom domu čiji je dio podijelila s praiteljima na društvenim mrežama

Bojana Gregorić Vejzović

 Instagram/bojana.g.v/

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (51) dvije godine s obitelji živi u novom stanu u Zagrebu, a sada je na Instagram priči otkrila pratiteljima detalj iz svog doma, ali se i našalila.

image

Bojana Gregorić Vejzović

Instagram/bojana.g.v/

Bojana je objavila snimku na kojoj usisava stan.

„Moji ukućani me mrze, ali eto... Kad će kiša i tmurno vrijeme, da se manje vidi prašina? Pitam za svoje ukućane i prijateljicu", čuje se kako kaže glumica na snimci popraćeno zvukom usisavača.

Bojana je sa suprugom Enesom Vejzovićem i djecom živjela u strogom centru Zagreba, a prije dvije godine podijelila je s pratiteljima da se seli malo dalje od te lokacije.

„17 godina, ako računamo život Enesa u momačkom dijelu ovog stana. Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, druženja, ručkove, rođendane, a znalo se i dobro zatulumariti! No vrijeme je za novo poglavlje! Klinci su konačno dobili svatko svoju sobu, i sreći nema kraja. Obavještavamo nove susjede da stiže družina koja voli smijeh, glazbu, i dovodi životinjsko carstvo. Razlog učestalog zvuka usisavača je isti”, napisala je u objavi.

Novi stan obitelji Vejzović nije kvadraturom mnogo veći od prošlog, ali njihova djeca kći Zoe i sin Raul imaju svatko svoju sobu što su željeli u novom stanu. U novom domu napravili su neke promjene i naručili novu kuhinju koju su morali čekati tri mjeseca, a Bojana je tada imala improviziranu kuhinju što je dijelila na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 13:49