AFERA NA TRIBINI

RASKRINKANA NIMFOMANKA 'Ej stari, ne poznajem te i ti ne poznaješ mene. Kad stigneš kući provjeri mobitel svoje djevojke'

 Facebook

Iako je samo želio pogledati utakmicu svog omiljenog sportskog tima, ovaj navijač zatekao se usred ljubavne drame jednog njemu nepoznatog bračnog para.

Neimenovani muškarac na Facebooku poznat samo kao "Lye", na toj je društvenoj mreži opisao svoje iskustvo nakon što se za vrijeme utakmice NHL momčadi Detroit Lions suočio s potpunim strancem i razotkrio mu ljubavnu aferu njegove bolje polovice.

Naime, Lye je sjedio na tribini iza jednog ljubavnog para, a potpuno slučajno je zamijetio da se trudna žena kriomice s nekim dopisuje putem mobitela.

Zaintrigiran prizorom, Lye je opazio da razmjenjuje romantične poruke s drugim muškarcem, pod imenom Jason.

- Željela bih da sam s tobom cijeli dan. Vidimo se čim završim s njim - navodno je pisalo u jednoj poruci.

Svaki put kad bi se njezin suprug okrenuo, sklonila bi mobitel i glumila da prati utakmicu.

Lye je osjetio solidarnost prema strancu, stoga je odlučio napisati poruku na komad papira, sačekati par kraj izlaza iz stadiona i predati mu je. Kazao mu je da pročita poruku kad stigne kući.

U poruci je stajalo: "Ej stari, ne poznajem te i ti ne poznaješ mene. Kad stigneš kući provjeri mobitel svoje djevojke. Dopisivala se s Jasonom. Napisala je kako želi biti s njim cijeli dan. Pazi se, želim ti sve najbolje i sretan ti Dan zahvalnosti!"

Nepotrebno je spomenuti da je njegov potez potpuno iznenadio prevarenog muškarca.

Što se dogodilo kasnije nije poznato, ali Lye je na Facebooku objavio fotografiju teksta svoje poruke i trenutak ženine prevare.

Njegov potez izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama. Dok ga neki podržavaju, drugi ga pak kritiziraju zbog uplitanja u tuđi život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 20:55