SLALI JOJ FOTKE I PJESME

'TRAŽIM CIMERA ZGODNOG ZA POLUDIT' Šveđanka na Fejsu izazvala bijes, a onda joj se javilo više od 1000 frajera...

 Facebook

Tinejdžerka iz Švedske koja je na svom Facebooku oglasila da traži cimera 'zgodnog za poludit' izazvala je bijes na internetu, no i otvorene ponude mnogih zgodnih muškaraca.

Alicia Hansson (19) u oglasu je zahtijevala da cimer mora biti šarmantan i da zna spustiti dasku na wc-u.

Neki su je ubrzo optužili da muškarce gleda kao objekt. Ipak, u nekoliko dana javilo joj se njih više od 1000 koji su tvrdili da odgovaraju njezinim zahtjevima. Neki su joj čak poslali romantične pjesme, a neki svoje polugole fotografije.

Oglas je, kazala je za Gothenburg Post, u grupi za najam stanova objavila u očajnoj potrazi za 'onime što ne postoji, a to je idealan muškarac'.

- Izgledaš vraški dobro, šarmantan si i znaš za sobom spustiti dasku na wc-u? Tražim cimera s kojim bi se uselila u stan nakon ljeta. Ljubav nije obveza! - napisala je u oglasu.

- U mom svijetu, ljubav je ono što čini dom. Ovim sam putem našla mnogo humorističnih i šarmantnih ljudi, no malo mi je teško s njima otići na kavu jer sam trenutno u Španjolskoj - kazala je za Gothenburg Post.

Lijepa plavuša, koja se nada da će se naći s nekim od muškaraca koji su je kontaktirali, odbacila je sve optužbe dodajući kako se ljudi tu i tamo moraju malo zabaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 20:55