ZALJUBLJENA ČUVARICA

NIJE MU MOGLA ODOLJETI Seksala se sa zatvorenikom pa u ćeliju krijumčarila drogu, alkohol...

 Facebook

Službenica u engleskom zatvoru Featherstone uhvaćena je u nedjelu - otkriveno je kako je imala seksualne odnose sa zatvorenikom te da je na njegov nagovor drugim zatvorenicima krijumčarila drogu, alkohol i mobitele.

Zaluđena Hannah Stewart (28) Andrelleu Leedhamu (26) pisala je ljubavna pisma, a par se susreo u odjelu za edukaciju zatvorenika nekoliko dana prije nego li je on pušten na slobodu.

Nakon što su se zaljubili jedno u drugo počeli su se redovito upuštati u seksualne odnose, što je po pravilima zatvora strogo zabranjeno.

Leedham je optužen da je potom svoju novu ljubavnicu nagovorio da u zatvor prokrijumčari paket s mobitelima, drogom i alkoholom.

Tužitelj Gerard Quirke na sudu je kazao: - Leedham je djelatnicu zatvora motao oko malog prsta i iskoristio ju je. Poklanjao joj je puno pažnje i uz sav svoj šarm koji nedvojbeno posjeduje komentirao njezin izgled. Ona mu je bila čuvarica i znala je da s njim ne smije niti pričati o osobnim stvarima. No nažalost, to je učinila i razvila privrženost prema njemu.

Sud je čuo kako je prije godinu dana Stewart pokupila paket iz kuće njegove majke prije nego li je tog dana krenula na posao.

U paketu je bilo sedam mobitela, marihuana, steroidi, vodka i viski, a sve je to stavila u torbu u kojoj inače nosi svoj ručak.

Torbu je ostavila u odjelu za edukaciju gdje je poruku od Leedhama predala drugom zatvoreniku Christopheru Lewisu. On joj je pak rekao da pričeka, te paket proslijedio zatvorskom kolegi Ricardu Edwardsu (31), no jedan ih je službenik opazio te ih slijedio hodnikom. Oni su se tada dali u bijeg, a Edwards je bacio paket koji je skrivao pod majicom.

Edwards i Lewis nakon toga su pritvoreni, a na paketu su pronađeni otisci prstiju od Stewart.

- Osjećala sam se dobro uz njega. Govorio mi je da sam atraktivna, da bi me volio upoznati i imati me jednog dana. Isprva sam ga ignorirala, no on je ponavljao koliko sam lijepa, kako se zaljubio i kako želi biti sa mnom kad izađe iz zatvora. Povjerovala sam mu. Trebala sam ga prijaviti, ali nisam. Počeo mi se sviđati. Napisala sam mu pismo tjedan dana prije nego li je pušten i pokazala mu svoje osjećaje - ispričala je Hannah na suđenju, a potom je pismo pročitano:

- Ne znam gdje početi. Čini se kao san da me netko tako seksi kao ti želi. pala sam na tebe i nema povratka. Stvarno te volim. Nadam se da misliš isto. Bit će nam dobro zajedno. Osjećam leptiriće u trbuhu kad te vidim, a kad me poljubiš moja koljena klecaju. Ne mogu dočekati petak kad ću moći s tobom normalno pričati, gdje hoćemo i o čemu hoćemo.

Hannah Stewart poriče da se sa zatvorenikom seksala u zatvoru.

Suđenje se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:50