AKTIVNO LJETOVANJE

Uzbudljive aktivnosti i programi očekuju vas u Liburnia Hotels & Villas u Opatiji

Opatijska rivijera je i ovo ljeto pravi izbor za sve obožavatelje aktivnog turizma, prirode i adrenalina
 Liburnia Hotels & Villas

Opatija i obližnje destinacije pripremile su kombinaciju opuštanja i aktivnog odmora u netaknutoj prirodi. Sve više ljudi tijekom odmora želi aktivno uživati i doživjeti nova iskustva, a izdvajanje vremena za vježbanje, sport i druge rekreacijske aktivnosti može vam poboljšati čitav odmor i učiniti ga još ugodnijim.

Aktivni odmor je najbolji, najzdraviji i najzabavniji način ljetovanja pa su, imajući to na umu, Liburnia Hotels & Villas svojim gostima omogućili odabir između niza aktivnosti i programa u hotelima u kojima su smješteni, ali i destinaciji. Otkrijte jedinstvenost Učke i Gorskog Kotara mountain bikingom na Učki i u Gorskom kotaru, a šarm Opatijske rivijere nordijskim hodanjem i planinarenjem po stazama i povijesnim šetnicama opatijskog zaleđa. Sportovi na vodi poput jedrenja, parasailinga, pustolovina kajakom ili sup-om, očekuju sve one koji žele osjetiti uzbuđenje i adrenalin. Svu opremu za aktivno ljetovanje, poput bicikala i štapova za nordijsko hodanje gosti mogu unajmiti u Liburnia Hotels & Villas hotelima.

image
Liburnia Hotels & Villas

Liburnia Hotels & Villas tijekom cijele godine pripremaju šarolike programe u sklopu svojih hotela, a goste očekuje bogati izbor aktivnosti - pilates, body workout, keep fit, aqua aerobic, joga, škola trčanja, tematske šetnje i nordijsko hodanje. U hotelima možete oblikovati svoje tijelo sustavom vježbi snage i istezanja ili se opustiti uz jogu te tematske šetnje. Zanimljivost su i tzv. ‘self guided‘ pješačke ture koje kreću iz turističkog naselja Medveja i prolaze najljepšim dijelovima Parka prirode Učka s pogledom na predivne krajolike cijelog Kvarnera.

Neka vaš odmor bude potpun! Zabilježite svoje najljepše trenutke opuštanja upravo u jednom od hotela po vašim željama.

Opatijska rivijera već je dugi niz godina omiljena destinacija za najljepše trenutke odmora i opuštanja. Aktivnosti u hotelima Liburnia Hotels & Villas obećavaju zabavan i ispunjen odmor, a visokim higijenskim standardom i sigurnost gostiju.

Isplanirajte svoje ljetovanje iz snova na vrijeme, a više o aktivnostima i sadržajima hotela Liburnia Hotels & Villas istražite na www.liburnia.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:28