LJETOVANJE

Odmorite se i napunite baterije na čarobnoj Opatijskoj rivijeri u vrhunskim hotelima i vilama

U Liburnia Hotels & Villas birajte između aktivnog odmora, opuštanja, uživanja u hrani, ali i ljepotama prirode, arhitekture i obale
 Liburnia Hoteli/

Užurbani tempo života čini svaki slobodni trenutak dragocjenijim. Vrijeme koje imamo želimo ispuniti lijepim doživljajima, opustiti se, odmoriti te napuniti baterije uz sadržaje koje našem tijelu i duhu posebno gode. Upravo to vam nude Liburnia Hotels & Villas, gdje možete birati između aktivnog odmora, opuštanja na plaži ili uz bazen, uživanja u gastro delicijama, dodatnim sadržajima, ali i ljepotama divne prirode i arhitekture te očaravajuće obale.
Opatijska rivijera godinama je omiljena destinacija obiteljima, parovima i različitim društvima za najljepše trenutke odmora i zabave. Prekrasna priroda, kristalno čisto more i lijepe plaže čine Opatijsku rivijeru idealnom destinacijom za sve ljubitelje opuštanja, ali i zabave. Opatija ima za sve dobne skupine i za sve ukuse zanimljive sadržaje uz koje će svaki trenutak biti kvalitetno ispunjen.

image
Liburnia Hoteli/

Slobodno vrijeme koje imamo na raspolaganju s našim najmilijima iznimno je važno ispuniti kvalitetno. Ljudi koje volimo i mjesta koja volimo zvuče kao idealan par za savršen obiteljski odmor. Opatijska rivijera destinacija je koju vole mnoge obitelji i stalno joj se vraćaju, a nove obitelji je otkrivaju s oduševljenjem. Opatija je prava riznica dobrih ideja za obiteljski predah i ovo ljeto ne nedostaje dobrih prilika za nezaboravne dane opuštanja. Najljepši obiteljski trenuci planiraju se sada i zato treba na vrijeme iskoristiti mogućnosti koje su nam na raspolaganju kako bismo ovu godinu pamtili po najbolje ispunjenom slobodnom vremenu!
Liburnia Hotels & Villas najveća je hotelska grupacija na Kvarneru s najduljom hotelskom tradicijom u Hrvatskoj. Ona nudi savršen ljetni odmor u svojih prekrasnih 13 hotela, pet vila i kampu koji su smješteni na idealnoj lokaciji, okruženi morem s jedne strane i bogatom vegetacijom obližnje Učke s druge, što njezine hotele na Opatijskoj rivijeri čini jednom od najprivlačnijih odmarališnih i poslovnih destinacija u Europi.
image
Liburnia Hoteli/

Opatijska rivijera u posljednje vrijeme doživjela je mnoge promjene, a Liburnia Hotels & Villas pridonose toj novoj priči kontinuiranim ulaganjem u svoje objekte, ali i samu destinaciju, kao i razvojem novih proizvoda i usluga. Renomirani hoteli Ambasador 5* i Imperial 4* spremni su za vas u novom izdanju, a najveća i najzahtjevnija investicija u preobrazbu najstarijeg hotela na istočnome Jadranu, hotela Kvarner, upravo je u tijeku. To impresivno zdanje uskoro će postati luksuzni hotel i time će Opatija dobiti novu modernu vizuru povijesno važne građevine.
Liburnia Hotels & Villas ove godine razvija i novi gastro koncept. Poznatim chefovima iz Bevande, Plavog podruma i Navisa pridružili su se Boris Lovrenčić, F&B manager koji je radio u najboljim restoranima svijeta, kao što je Noma (Kopenhagen) te hotelima Sunčani Hvar i Maistra, te masterchef Josip Jukić koji dolazi iz luksuznog hvarskog hotela Elisabeth Palace. Na Kvarner su donijeli novu viziju kulinarstva koja je inspirirana tradicijom, inovacijom i najboljim namirnicama iz lokalnih OPG-ova. Njihove kreacije možete isprobati u restoranima La Fourchette D'Or u hotelu Ambasador i Palace u hotelu Palace Bellevue.
Za potpuno opuštanje i odmor duše i tijela, posjetite Liburnia Hotels & Villas i uz sunčeve zrake i šum mora doživite mediteranski raj. U ponudi su i bogati i luksuzni wellness i gastro paketi te vrhunske usluge u području estetike u suradnji s najboljim doktorima za ljepotu.
Liburnia Hotels & Villas brinu za sigurnost svojih gostiju osiguravajući visoke higijenske standarde, kao i mogućnost PCR ili antigenskog testa prije povratka u matičnu zemlju za strane turiste. Gosti mogu bezbrižno rezervirati smještaj i u slučaju iznenadnih okolnosti besplatno otkazati smještaj do dva dana prije dolaska.
image
Liburnia Hoteli/

Sigurnost i fleksibilnost jako su važne pri rezerviranju obiteljskog odmora, a ove godine Liburnia Hotels & Villas mislili su na sve, uz mnoge odlične ponude za nezaboravne obiteljske uspomene! Ovo ljeto vaša najljepša uspomena neka bude Opatija. Svoj odmor isplanirajte i rezervirajte već danas jer su dobri trenuci s obitelji najdragocjeniji, a sve pogodnosti za obiteljski odmor u hotelima Liburnia Hotels & Villas provjerite na www.liburnia.hr.

Idealna destinacija i smještaj
za ispunjen obiteljski odmor

Obiteljski hoteli pružaju odraslima i djeci puno raznovrsnih sadržaja, kako bi odmor bio potpun. Liburnia Hotels & Villas u svojoj ponudi obiteljskih hotela preporučuju hotel Excelsior u Lovranu, Ičići u Ičićima i Marina u Mošćeničkoj Dragi. Uz prekrasne plaže i kristalno čisto more koje je uvijek najvažniji adut pri odabiru destinacije, bit ćete oduševljeni ukusnom i svježe pripremljenom hranom. Roditelji uživaju uz wellness opuštanje ili aktivni odmor, a djeca se zabavljaju uz bogat animacijski program, ljetne radosti i igre bez granica na bazenima. Odrasli će u hotelima Ičići i Excelsior uživati u aktivnostima kao što su pilates, body workout, keep fit, aqua aerobic, pojedinačnim i ekipnim sportovima te nordijskom hodanju. Hotel Marina aktivne goste zabavlja uz aqua aerobic, keep fit, stretching, pojedinačne i ekipne sportove i nordijsko hodanje. Na kraju dana gosti se zabavljaju u ugodnoj ljetnoj atmosferi uz glazbu uživo.
Djeca od četiri do 12 godina uživat će uz MINI CLUB, gdje mogu sudjelovati u igrama upoznavanja i mini olimpijadi, plesnim i tematskim zabavama, oslikavanju lica, potragama za blagom, kreativnim radionicama, društvenim igrama, gledanju filmova i sladolednim zabavama. A za one veće osiguran je njima prikladan sadržaj, za sve tinejdžere od 13 do 17 godina to je TEENS CLUB, gdje mogu provoditi vrijeme igrajući PlayStation, Xbox One Kinect, stolni tenis, boće, pikado i ostale timske igre. Hotel Ičići također je pripremio aktivnosti poput pikada i biljara, turnira u stolnom nogometu i stolnom tenisu, društvene igre, turnire FIFA-e te plesne aktivnosti.


image
Liburnia Hoteli/ Tz Opatija/


Fantastične ljetne ponude
u Liburnia Hotels&Villas

Ljeto je idealno vrijeme za uživanje svim osjetilima, a upravo iz Liburnia Hotels & Villas stigle su odlične ponude, povoljnije i do 25 %. Ako još niste rezervirali svoj smještaj, posjetite Liburnia Hotels & Villas koji nude odlične aranžmane po mjeri i planu svakog gosta, a sve to uz uštedu.
U grupaciji Liburnia Hotels & Villas goste čeka sve potrebno za savršen odmor. U ponudi grupacije su hoteli Ambasador, Palace Bellevue, Imperial, Admiral, Istra, Villa Abbazia u Opatiji, u Lovranu hotel Excelsior, Villa Atlanta, Villa Belvedere, u Mošćeničkoj Dragi hoteli Marina i Mediteran, u Ičićima hotel Ičići, a u Medveji Turističko naselje Medveja. Posebna ponuda s odličnim popustom do 25 % vrijedi od 2. srpnja do 15. rujna u navedenim hotelima, a u hotelima Ičići i Marina od 2. srpnja do 12. rujna 2021.


image
Liburnia Hoteli/

image
Liburnia Hoteli/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 00:09