IDEALAN ODMOR

Ljetne večeri u Opatiji: Opuštanje, vrhunska gastronomija i programi koje će najmlađi obožavati

Najljepši opatijski hoteli iz grupacije Liburnia Hotels & Villas pripremaju vrhunske programe u kojima će gosti uživati sve do jeseni

Liburnia Hotels & Villas

 Liburnia Hotels & Villas

Opatija zrači posebnim šarmom i elegancijom u svako doba godine, a posebno su čarobne ljetne večeri koje u cijeli grad unose posebnu energiju i živost i svakom gostu pružaju odmor koji će još dugo pamtiti. Jedinstvena ljetna pozornica, otvorena davne 1933. godine, svake godine ugošćuje vrhunske programe i koncerte renomiranih zvijezda pa će i ovo ljeto na njoj nastupiti Zdravko Čolić (16.07.), Tom Jones (18.07.), Klapa Rišpet (28.07.), Severina (11.08.), Bajaga i Instruktori (22.08.) i mnogi drugi, a poznate opatijske terase već tradicionalno svojim programima pozivaju na uživanje u dobroj glazbi, vrhunskim lokalnim delicijama i pogledu na cijeli Kvarner.

image

Ljetna terasa

Liburnia Hotels & Villas

Najljepši opatijski hoteli iz grupacije Liburnia Hotels & Villas pripremaju vrhunske glazbene programe u kojima će svi gosti uživati sve do prvih jesenskih dana. Terasa hotela Kvarner najprepoznatljivija je opatijska terasa, a ovo će ljeto gostima nuditi najfinije kvarnerske delicije uz bogatu vinsku kartu lokalnih vina i bogate glazbene programe. Na kvarnersku gastro scenu ovo se ljeto ponovno vraća popularni restoran Laurus koji na savršenoj lokaciji s pogledom koji ostavlja bez daha nudi svježe riblje delicije ulovljene u Kvarnerskom zaljevu. Terase kavana Strauss i Imperial savršene su za uživanje u omiljenom koktelu ili čaši pjenušca, a na njima će se u ljetnim mjesecima održati više od sto glazbenih programa uživo. Sve što trebate je odabrati svoj omiljeni hotel, a na raspolaganju vam je kultni opatijski hotel Ambasador***** s najljepšim pogledom na cijelu Rivijeru ili pak šarmantni heritage hoteli Kvarner****, Imperial**** ili Palace Bellevue**** koji zrače pravim opatijskim šarmom i nalaze se u samom srcu grada.

image

Ljetne radosti na bazenu

Liburnia Hotels & Villas

Mini Club, sladoledni partyji i svakodnevni animacijski programi za mališane

Ako pak na odmor dolazite s djecom, uvjereni smo da ćete provesti najljepše obiteljske trenutke i uživati u prekrasnim plažama i kristalno čistom moru ove predivne Rivijere. Plaže u Medveji i Mošćeničkoj Dragi slove za neke od najljepših na cijeloj našoj obali, a predlažemo da posjetite i impresivnu šljunčanu plažu u blizini pitoresknog Brseča. Najbolji izbor za obiteljski odmor za pamćenje su hoteli Marina**** (Mošćenička Draga), Hotel Ičići**** (Ičići), Hotel Excelsior**** (Lovran). Roditeljima svakako preporučamo wellness opuštanje ili aktivni odmor uz razne sportove, pilates, body workout, aqua aerobic, planinarenje, nordijsko hodanje ili opuštanje u wellnessu, a za djecu svakodnevne programe u Mini Club-ovima, sladoledne zabave, kreativne radionice i društvene igre te ljetne radosti na bazenu.

Posebne ljetne ponude u Liburnia Hotels & Villas vrijede do 17.09.2022., rezervirajte svoj savršeni ljetni odmor na vrijeme na www.liburnia.hr! Ne propustite ljeto za pamćenje na predivnoj Opatijskoj rivijeri!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:06