SRODNE DUŠE

ASAP Rocky napokon progovorio o vezi s Rihannom: ‘Ona je ljubav mog života, kad znaš - znaš!‘

Reper kaže i kako je njegova partnerica apsolutno utjecala na njegov novi studijski album na kojemu je surađivao i s Morrisseyjem
ASAP Rocky i Rihanna
 ISABEL INFANTES/AFP

Američki reper ASAP Rocky (32) u intervjuu za časopis GQ potvrdio je da je u vezi s kolegicom Rihannom (33). Glazbenik pravoga imena Rakim Mayers slavnu pjevačicu opisao je kao "ljubav svog života".

- Ona mi vrijedi/znači kao otprilike milijun drugih. Kad znaš - znaš! Ona je ta prava - izjavio je ASAP Rocky, a prenosi BBC.

Podsjetimo, upravo je Rihanna 2013. gostovala u spotu za njegovu pjesmu "Fashion Killa", nakon čega se počelo šuškati i o njihovoj ljubavnoj vezi. Iste godine reper je podržao vlasnicu hitova "Only Girl (In The World)" i "Love The Way You Lie" na njezinoj svjetskoj turneji "Diamonds".

A otkako su i službeno postali par, vješto pokušavaju izbjeći paparazze, no oni su ih u prosincu prošle godine svejedno uspjeli snimiti na zajedničkom odmoru na Rihanninom rodnom Barbadosu.

Reper je u razgovoru za GQ rekao kako je njegova partnerica apsolutno utjecala na njegov novi studijski album na kojemu je surađivao i s glazbenom legendom Morrisseyjem.

image
Rihanna i ASAP Rocky s prijateljicama na Barbadosu
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:15