ONLINE EVENT

Reboot Online Games Week powered by A1 i ove godine donosi pregršt sadržaja za ljubitelje igara

ROGW će biti podijeljen u tri tematske cjeline, odnosno studija - Core Gaming, Games Industry powered by Raw Fury i Esports powered by A1 Adria League

 Reboot Online Games Week Powered By A1
Reboot Online Games Week održat će od 17. do 21. studenog na YouTube i Twitch kanalima Reboota

Treći Reboot Online Games Week 2021 powered by A1 (ROGW), regionalni online medijski event i games show, održat će od 17. do 21. studenog na YouTube i Twitch kanalima Reboota, te na Rebootovom Facebook profilu.

Suosnivač i direktor Reboota Damir Đurović rekao je da će ovogodišnji ROGW biti dosad najveći i najspektakularniji te da će cijeli event za sve gledatelje biti u potpunosti besplatan.

Kao i prije, ROGW će biti podijeljen u tri tematske cjeline, odnosno studija - Core Gaming, Games Industry powered by Raw Fury i Esports powered by A1 Adria League.

Core Gaming studio bit će usredotočen na najnovije videoigre, druženja s poznatim YouTuberima i Twitch streamerima iz regije te nagradne natječaje, dok će Games Industry powered by Raw Fury donosit će edukativan program o razvoju videoigara i cijelom svijetu koji se krije iza njih.

U studiju Esports powered by A1 Adria League moći će se pratiti veliko finale osme sezone A1 Adria League u igrama Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Brawl Stars i FIFA.

Osim za titulu najboljih u igrama CS:GO, League of Legends, Brawl Stars i FIFA, esportaši iz cijele regije borit će se i za ukupni nagradni fond od gotovo 100.000 kuna.

U sklopu ROGW-a organizirat će se humanitarna akcija prikupljanja sredstava za liječenje djevojčice iz Turnja s rijetkim zloćudnim tumorom na mozgu.

Raspored događanja u svim studijima ROGW-a možete doznati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:20