Repriza na Ribnjaku

"Soundtrack koji nije snimljen" s Kraljom Čačka i Ninom Bajsić u Zagrebu ponovno u četvrtak

Nina Bajsić i Kralj Čačka
 Anita Nadj
Ovaj kazališno–radijski dijalog se sastoji od poetskih, proznih i glazbenih zapisa nastalih kao dijalog između dvoje kantautora

Nakon nedavnih uspješnih premijera u Puli, Dubrovniku i Zagrebu, ohrabreni odličnim reakcijama kritike i publike, po prvi puta reprizira se nova predstava Radio Teatra i to na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak.

"Soundtrack za film koji nije snimljen" je glazbeno–poetski street movie. Publiku će kroz ovo putovanje provesti dvoje osobitih protagonista, koje povezuju poetski senzibilitet u kreativnom radu te sklonost izražavanju u različitim medijima.

Ovaj kazališno–radijski dijalog se sastoji od poetskih, proznih i glazbenih zapisa nastalih kao dijaloška razmjena tijekom zime i proljeća 2020./21. između zagrebačke pjesnikinje, kantautorice i dramaturginje Nine Bajsić i beogradskog pjesnika, kantautora i slikara Nenada Marića (Kralj Čačka). U maniri radiofonskog teatra, dramaturgija "Soundtracka za film koji nije snimljen" se ne zasniva samo na riječima i glazbi, već ju krasi i zvučno-atmosfersko ruho Dina Brazzodura i Lane Deban upotpunjeno terenskim audio snimkama i naracijom Pavlice Bajsić.

Predstava se igra na krovnoj terasi Centra mladih "Ribnjak" i počinje u 20.00 sati nastupom sastava Seed Holden.

Ulaznice su u pretprodaji (online): 50 kn (studenti i umirovljenici)/60 kn (redovna cijena)
Na dan izvedbe (blagajna): 60 kn (studenti i umirovljenici)/70 kn (redovna cijena).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:03