Jen Lowery / Splash News
MNOGI SE PITAJU

Što se skriva iza njezinog ledenog izraza lica: Tuga ili botoks?

Na dodjeli nagrada koje su posvećene preminuloj princezi Grace u fokusu se našla princeza Charlene (39), supruga monegaškog kneza Alberta II., i njezin ledeni izraz lica.

Iako su rijetke prilike na kojima se monegašku princezu moglo vidjeti s osmijehom na licu, ovog puta je svojim izrazom potaknula šuškanja da je krenula putem svoje šogorice, princeze Stephanie i pretjerala s botoksom. Ovo nije prvi put da se govori kako je 39-godišnja princeza pribjegla korištenju botoksa, a šuška se i da je još prije pet godina povećala gornju usnu pomoću injekcija hijaluronske kiseline. Ipak, princeza Charlene nije izgledala ništa "zategnutije" nego inače, a svima je dobro poznato da se čak niti na javnim događanjima ne smije ako joj nije do smijeha.

Jen Lowery / Splash News

2017 Princess Grace Awards Gala - Beverly Hills
<P>
Pictured: Princess Charlene of Monaco
<B>Ref: SPL1608288  251017  </B><BR/>
Picture by: Jen Lowery / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Jen Lowery / Splash News

Na dodjelu nagrada u Los Angeles stigla je u društvu svojeg supruga princa Alberta, a vrlo ga je lako zasjenila u blještavoj, ljubičastoj glamuroznoj haljini koja je otkrivala njezina ramena. Bivša plivačica u kratko je vrijeme postala jedna od modnih ikona s kraljevskih dvora: nakon što se 2011. udala za monegaškog princa nije posustala u biranju upečatljivih outfita. S obzirom na to da se ne voli prečesto pojavljivati u javnosti, na onim događanjima na koja dođe potrudi se ostaviti dojam - koji povremeno zasjeni njezino lice bez osmijeha.

Jen Lowery / Splash News
Princeza Charlene sa suprugom princom Albertom

Linker
03. listopad 2022 10:09