E SIMONE...

Gledatelji zabrinuti zbog neprepoznatljivog izgleda TV zvijezde: ‘Pa izgleda kao lutka!‘

Brojni komentari upućeni su na izgled slavnog glazbenog producenta i člana žirija popularnog talent showa

Simon Cowell

 Itv/supplied By: Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

Najnovije izdanje televizijskog producenta i glazbenog mogula Simona Cowella zabrinulo je gledatelje "Britain‘s Got Talenta", gdje je on član žirija, do mjere da su ga usporedili s lutkama "nalik na one koje koriste trbuhozborci".

Ovaj 63-godišnji glazbeni mogul popeo se na pozornicu londonskog Royal Albert Halla kako bi u sklopu Royal Variety Showa predstavio nastup kontroverznog pobjednika "Britain‘s Got Talenta", Vigga Venna. Nakon što je već prethodno izazvao zabrinutost publike svojim drugačijim izgledom, gledatelje je Simonov izgled ponovno zbunio.

Što se izgleda tiče, Simon je ranije negirao da je išao na facelifting (tretman podizanja lica), ali je priznao da žali što je "često koristio botoks".

Na X-u, brojni komentari upućeni su na izgled slavnog glazbenog producenta i člana žirija popularnog talent showa, a najupečatljiviji ga je usporedio s lutkom trbuhozborca. Nadalje, istakli su njegove naočale s crvenim staklima koje toliko podsjećaju na one Georgea Michaela da su ga neki komentatori prozvali i "Georgeom Michaelom Cowellom".

image

Simon Cowell ranije ove godine

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Prema Daily Mailu, Viggo je još u lipnju prozvan pobjednikom Britain‘s Got Talent, čime je zaslužio mjesto u Royal Variety Showu, unatoč oštroj reakciji gledatelja. Nakon što je plesao uz pjesmu "One More Time" Daft Punka u reflektirajućem prsluku za svoj posljednji nastup, iz publike su se čuli zvižduci kada su voditelji Ant i Dec proglasili komičara pobjednikom. Nezadovoljstvo je eskaliralo do mjere da su gledatelji pokrenuli i hashtag #CancelBGT dok su na Twitteru kritizirali rezultate javnog glasovanja.

Doduše, u više je navrata Simon dokazao da nema ništa protiv ruganja na vlastiti račun nakon što se našalio na izgled svog lica. Ranije ove godine, inspiriran nastupom kandidata Toma Crosbieja, koji je od Rubikove kocke napravio lice koreografa i plesača Bruna Toniolija, pred televizijskim kamerama se narugao sam sebi.

- Dobro mu je ovo narančasto lice! - kroz smijeh je komentirala članica žirija Amanda Holden, a Simon je dodao: "Morat ću promijeniti svoje lice... Opet!", aludirajući na to kako mora "dostići" Brunovu transformaciju.

image

Simon Cowell na Broadwayju

John Nacion/Nurphoto Via Afp

Također, inzistirao je na tome da se nikad nije podvrgnuo faceliftingu.

- Jesam li otišao pod nož? Mislim da su takve tvrdnje histerične i iskreno, samo me nasmijavaju. Ne, nisam bio na faceliftingu. Ubrizgali su mi malo botoksa ili čega već, ali ništa drastično - komentirao je Cowell.

Usprkos tome, nedavno je otkrio kako je ipak možda malo pretjerao s botoksom, rekavši da je nakon posljednjeg tretmana izgledao kao "lik iz horora".

- Odlučio sam prestati s time nakon što sam čudnim izgledom prestravio osmogodišnjeg sina Erica - zaključio je 63-godišnji Cowell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 09:13