OSTVARILA JE AMERIČKI SAN

Od Meksika do Hollywooda: Salma Hayek dobila zvijezdu na Stazi slavnih!

Ime slavne glumice dvadeset godina nakon što je iz Meksika došla u Hollywood i odigrala gotovo šezdeset uloga, dobilo je mjesto u zvijezdi na holivudskom bulevaru.

"Budite najbolji u svemu što radite. Ne slušajte što vam drugi govore i ne sumnjajte u svoje sposobnosti kao ja na početku karijere", rekla je glumica i producentica Salma Hayek (55), koja doista može reći da je ostvarila američki san.

Čitajte i: Salma Hayek progovorila o mužu i tračevima da se udala zbog novca: ‘To nije samo uvreda za mene‘

Dvadeset godina nakon što je iz Meksika došla u Hollywood i odigrala gotovo šezdeset uloga - najpoznatije su one u filmovima ‘Od sumraka do zore’, ‘Desperado’ i ‘Frida’ - dobila je zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Na ceremoniji je imala haljinu marke Alexander McQueen, koja je u vlasništvu kompanije njezina supruga Francois-Henrija Pinaulta (59), a on ju je, zajedno s njihovom kćeri Valentinom Palomom (14), i dopratio na Hollywood Boulevard.

image

Salmu je dopratio muž Francois-Henri Pinault s njihovom kćeri Valentinom Palomom.

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/T

Počast su joj odali glumac i komičar Adam Sandler (55) i redateljica njezinog nedavno objavljenog igranog filma 'Eternals', Chloe Zhao, a svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Los Angelesa, Eric Garcetti.

Čitajte i: Dobro joj ide: Salma Hayek otkrila zašto neće tako skoro prestati objavljivati fotke u badiću

"Svi moji dragi obožavatelji, ako se pitate što mi je dalo hrabrosti da ostanem, kažem da ste to bili vi. Iako me nisu poznavali ovdje u Hollywoodu, svi Latinoamerikanci u SAD-u znali su tko sam. Shvatili su da sam došla ovamo sa snovima baš kao i oni", zahvalila je glumica svojim brojnim obožavateljima.

"Sjećam se da su me mnogo puta pitali: 'Zašto se ne vratiš (meksičkim) telenovelama? Ovdje nikada nećeš dobiti posao'. Ostala sam zbog ljubavi prema filmu", objasnila je Salma dok se prisjećala teških trenutaka privikavanja na život u Americi nakon što je doselila u SAD.

01 - Modified: 2021-12-14 09:06:55 - Feat.: 1 - Title: Sjećate li se braće Reyes i sestara Elizondo? Stiže nastavak jedne od najgledanijih sapunica u Hrvatskoj
01 - Modified: 2021-12-14 09:06:55 - Feat.: 1 - Title: Sjećate li se braće Reyes i sestara Elizondo? Stiže nastavak jedne od najgledanijih sapunica u Hrvatskoj
Linker
21. studeni 2022 00:25