15 GODINA BRAKA

Salma Hayek podijelila nikad viđene fotografije s vjenčanja: Komentari su i nakon toliko godina i dalje okrutni...

Svečanost se održala u opernoj kući La Fenice, jednoj od najstarijih u Europi

Salma Hayek i njen suprug François Henri Pinault

 Screenshot/instagram/profimedia/

I nakon dugih 15 godina, slavna glumica Salma Hayek i dalje je u sretnom braku s Françoisom-Henrijem Pinaultom, a povodom 15. obljetnice prisjetila se jednog od njoj najvažnijih dana u životu podijelivši na Instagramu javnosti još uvijek neviđene fotografije sa svog vjenčanja.

image

Salma Hayek i Francois-Henri Pinault

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Nema riječi kojima bih objasnila blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada je ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji niste, nikad ne odustajte. Prisjećanje na jedan od najboljih dana u mom životu - stoji uz niz fotografija iz travnja 2009. godine koje je Salma objavila.

Na prvoj fotografiji odjevena je u bijeli korzet, a izgled je upotpunila punđom i jačom šminkom. Nakon fotografije sebe i svoga supruga, podijelila je i fotografiju koja prikazuje dvije glumičine vjenčanice koje vise sa stalka za odjeću.

Inače, vjenčanje se održalo u Veneciji i trajalo je dva dana, prenosi Page Six.

Svečanost se održala u opernoj kući La Fenice, jednoj od najstarijih u Europi, a na svadbi su bila i njegova djeca iz prvog braka, kao i kći para, koja je tada imala svega godinu dana.

Inače, mnogi su tada osudili glumicu da se udala za Pinaulta zbog njegovog novca, a ne iz ljubavi.

- Kad sam se udala za njega, svi su govorili da se radi o dogovorenom braku iz interesa, odnosno, zbog novca - rekla je glumica koja se nije obazirala na komentare. Doduše, i u ovoj Instagram objavi dočekali su je slični takvi komentari koji ističu da je s Pinaultom samo zato jer je milijarder, a neki su je podsjetili i na staru romansu s Edwardom Nortonom, kojeg je ostavila zbog Francoisa.

image

Salma Hayek i Francois-Henri Pinault

Riccardo Giordano/Ipa-agency.n/Pa Images/Profimedia/Riccardo Giordano/ipa-agency.n/pa Images/profimedia

Zanimljivo je kako je na udaju za Pinaulta pristala tek kada ju je, nakon tri godine veze, treći put zaprosio. Kako je jednom rekla, da nije bilo njezine obitelji vjerojatno se, od straha, i ne bi pojavila kod matičara. Danas imaju i 16-godišnju kćer Valentinu, a svake godine posebno obilježe oba datuma vjenčanja. Ceremoniji su prisustvovale brojne svjetske zvijezde kao što su Penelope Cruz, Javier Bardem, Charlize Theron, Lily Cole, Ashley Judd, Woody Harrelson, Anna Wintour, Bono, David Blaine, Jacques Chirac i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 09:30