OSVETA LJUBAVI 2

Sjećate li se braće Reyes i sestara Elizondo? Stiže nastavak jedne od najgledanijih sapunica u Hrvatskoj

Juan i Norma, Oscar i Jimena, Franco i Sara - svaki gledatelj i gledateljica imali su svoj omiljeni par

Glumačka ekipa telenovele 'Osveta ljubavi'

 Rti Television - Album/Album/Profimedia

Kolumbijska telenovela "Osveta ljubavi", ili prema originalnom nazivu "Pasión de Gavilanes", prije gotovo 18 godina držala nas je prikovane za TV ekrane kroz svojih 188 nastavaka. Radnja je pratila priču trojice braće i tri sestre, gdje se trojica braće žele osvetiti za smrt svoje sestre koju je prouzrokovala obitelj spomenutih sestara. Na kraju se, naravno, njihovi odnosi pretvore u prave ljubavi. Juan i Norma, Oscar i Jimena, Franco i Sara - svaki gledatelj i gledateljica imali su svoj omiljeni par.

A sada se jedna od najuspješnijih telenovela vraća na Telemundo te nas uopće ne čudi da premijera kultne telenovele već sad slovi za jedan od najvažnijih TV događaja u 2022. godini za latinoameričku publiku. "Osveta ljubavi 2" premijerno bi se trebala prikazati u veljači 2022. godine te će nam otkriti kako se nastavlja priča braće Reyes i sestara Elizondo čak 19 godina nakon premijere prvog nastavka kultne priče.

Najbolja vijest za obožavatelje ove telenovele jest to da će se u nastavku praktički pojaviti cijela originalna glumačka ekipa, uključujući Maria Cimarra koji je glumio Juana Reyesa i Dannu Garciu koja je utjelovila Normu Elizondo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2022 22:43