Voli plesati, no provoda u klubovima bit će, ulaskom u srednju dob, sve manje

 JANE BARLOW/WPA POOL/SHUTTERSTOCK
Muški izlazak

Popustile kočnice: Princ William partijao u londonskom klubu

Budući kralj je, uz dvojicu najbližih prijatelje, plesao uz elektroničke ritmove u privatnoj loži kluba.

Najglamurozniju konjičku utrku Royal Ascot, princ William je proveo sa suprugom Kate. U fraku, s cilindrom na glavi, promatrao je što se događa na trkalištu, ali i najluđu reviju ženskih šešira. Kao i uvijek, Cahterine, princeza od Walesa, privlačila je poglede odjevena u crveno od pete do šešira, čiji je flat oblik i jednostavan ukras ocijenjen kao elegantan, ali nedovoljno otkačen s obzirom na prigodu. Sutradan, 21. lipnja, princ od Walesa proslavio je 41. rođendan s kćeri Charlotte, sinovima Georgeom i Louisom te suprugom, no tek sada je otkriveno da je imao i party u vlastitoj "režiji".

image

Zaplesao je i 2016., u ‘Caius House Youth Centreu‘, u Londonu

SHUTTERSTOCK

Posjetio je londonski klub "Koko" u Camdenu gdje je zamijećen kako pleše na elektronsku glazbu s pivom u ruci. Nalazio se u privatnoj loži kluba čiji se balkon mogao vidjeti s podija u prizemlju, a kada je pušten hit "I Got 5 On It" američkog hip hop dvojca Luniz, slobodnu ruku digao je u zrak: ta mu je pjesma, očito, omiljena. Plesao je s guštom: očito je da nema često priliku opuštati se uz elektronsku glazbu, kao kad je bio student. S njim su, kao "podsjetnici" na lude dane bili njegov bliski prijatelji, sa studija i kasnije: Guy Pelly, vlasnik noćnog tog kluba i krsni kum princa Louisa te James Meade, krsni kum princeze Charlotte. Uživali su u muškom druženju prisjećajući se momačkih dana i mladenačkih ludosti.

image

Buduću kraljicu je 2017. umjesto Williama, zavrtio medvjed Paddington

SHUTTERSTOCK

Vjerovalo se, naime, da je Guy Pelly ponudio princu Harryju prvi dim "trave", pa je na neko vrijeme proglašen nepoželjnim, piše Daily Mail. Ukratko, dvor ga je zamolio da se drži podalje od prinčeva. Kada se pokazalo da je Pelly, sin lady Carolyn Herbert, bliske prijateljice princeze Diane, nije kriv za Harryjevo posezanje za "maricom", vraćen je u Williamov najuži, prijateljski krug. Izlazak sa starom ekipom u petak na večer, 20. lipnja, bio je zacijelo, Williamova privatna proslava rođendana: svjestan je da je ušao u srednju dob i da će prilika za opušteni ples u klubovima biti sve manje, pa je iskoristio priliku najbolje što može.

Linker
15. travanj 2024 14:54