Mladenka María Valls je odabirom vjenčanice oduševila Claru Chiu

 EUROPA PRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
KATALONSKO VJENČANJE

Piqueova šogorica oduševila u svijetloružičastoj vjenčanici s izvezenim cvjetovima

Legendarni nogometaš Gerard Pique i njegova zaručnica Clara Chia feštali su na svadbi njegovog mlađeg brata Marca Piquea.

Legendarni nogometaš Gerard Pique i njegova zaručnica Clara Chia feštali su na svadbi njegovog mlađeg brata Marca Piquea.

Bilo je to vjenčanje godine u katalonskom ljetovalištu Sant Vicenç de Montalt, smještenom na obali Sredozemnog mora na pola puta između Lloret de Mara i Barcelone. Svadbu Marca Piquea i njegove odabranice Marije Valls željeli su vidjeti svi njegovi stanovnici, a bila je to i rijetka prilika da dobiju autogram i selfie s njegovim slavnim bratom, legendarnim nogometašem Gerardom Piqueom.

Mlada je za svoj najvažniji dan odabrla svijetloružičastu vjenčanicu, ukrašenu izvezenim cvjetovima pastelnih boja, s dugim ogrtačem s potpisom modne dizajnerice Victorije Beckham kojom je oduševila sve nazočne, pa tako i Piqueovu zaručnicu Claru Chiu. Ona je, pak, privukla poglede u zlatnoj haljini bez rukava s potpisom Victorije Beckham. Gerard Pique i Clara Chia nisu se željeli nametati, pa su stigli među posljednjima, te u crkvu ušli na sporedna vrata, ali nisu mogli izbjeći znatiželjnike koji su iščekivali njihov dolazak. Baš kao što kompletna španjolska javnost iščekuje potvrdu datuma njihovog vjenčanja. Apsolutno je jasno da je Pique u dvanaest godina mlađoj studentici odnosa s javnošću prepoznao ženu s kojom želi zasnovati obitelj i ostarjeti zajedno s njom, a španjolski mediji spekuliraju da su pripreme za njihovo vjenčanje ušle u završnicu, te da se dogovaraju posljednji detalji.

image

Gerard Pique i Clara Chia iz crkve su izašli na sporedna vrata

JORDI MARTIN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Vjeruje se da su bivši nogometaš i njegova djevojka zajednički donijeli važnu odluku, te da se par planira vjenčati ovog ljeta. Gerard i Clara u vezi su već duže od godinu dana, a ona je bila glavni razlog za njegov prekid s kolumbijskom pjevačicom Shakirom s kojom ima sinove Sashu i Milanu.

image

Vjenčanje Marca Piquéa i Maríje Valls bilo je događaj godine u Sant Vicençu de Montaltu

DAVID OLLER/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Prema legendi pop zvijezdi stvari su postale jasne kad je u hladnjaku pronašla ispražnjenu teglicu džema od jagoda, koji Gerard Pique nikad nije ni kušao, i tako je otkrila da se u njezinom domu udomaćila - druga žena. Poznato je i kako je 36-godišnji Gerard svojedobno zaprosio deset godina stariju Shakiru, ali ga je ona - odbila, jer nije željela da njihova veza upadne u zamku bračnih okova.

"Iskreno govoreći, brak me na smrt plaši. Ne želim da me vidi kao suprugu. Radije bih da me gleda kao svoju djevojku i ljubavnicu. To je poput zabranjenog voća. Htjela bih da je na oprezu", izjavila je Shakira.

Linker
28. travanj 2024 12:26