MARKO MIŠČEVIĆ/ CROPIX
GLORIA & NOVA

Nova Miss Universe pronašla je savršenog saveznika za nove izazove

Andrea Erjavec pronašla je automobil po svom guštu: sportski model KIA XCeed ima dovoljno mjesta za sve njene stvari, kao i touch screen s navigacijom.

Andrea Erjavec pronašla je automobil po svom guštu: sportski model KIA XCeed ima dovoljno mjesta za sve njene stvari, kao i touch screen s navigacijom.

Novu Miss Universe Hrvatske, Andreu Erjavec, očekuju intenzivan tempo i brojne obveze sve do sredine prosinca, kada će Hrvatsku predstavljati na Svjetskom izboru u El Salvadoru. No, izazovno razdoblje, puno događanja i jurnjave s jedne lokacije na drugu, olakšat će joj novi automobil KIA XCeed iz NOVA rent a cara, tvrtke s kojom direkcija izbora za Miss Universe Hrvatska surađuje protekle četiri godine.

"Vozim ga tek nekoliko dana, ali sam oduševljena" - kaže Andrea Erjavec, koja je XCeed preuzela u salonu Auto Dalmacija, sestrinske tvrtke NOVA rent a cara, koja je ovlašteni zastupnik i serviser za KIA vozila u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Automobil joj je na raspolaganju sve dok nosi titulu Miss Universe Hrvatske, a s njime će odlaziti i u rodni Perušić u posjet obitelji, ali i na studij razredne nastave Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek Petrinja, gdje joj je preostao još samo diplomski rad.

image
MARKO MIŠČEVIĆ/ CROPIX

"Bitne su dobra organizacija i velika volja kako bih sve stigla, ali svakako pomaže i to što me direkcija podupire i izlazi mi u susret", govori nova Miss Universe Hrvatske, kojoj je KIA XCeed zapela za oko zbog sportskog izgleda, s profilom nalik coupeu. S druge strane, zahvaljujući njegovom touch-screen zaslonu jednostavno može uključiti navigaciju, kao i bežično puniti mobitel. Uz to, KIA XCeed dolazi u varijantama benzinskog, dizelskog i hibridnog pogona, a Andrea je odabrala benzinac. Nova Kia XCeed ima i jedinstveno jamstvo od sedam godina te dovoljno mjesta za prtljagu, što će Andrei Erjavec itekako koristiti na svim putovanjima koja je očekuju. "Volim da mi je auto uredan, a super je što u Kia XCeedu imam dovoljno mjesta za sve stvari koje su mi potrebne", zaključuje Andrea.

image
MARKO MIŠČEVIĆ/ CROPIX

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x NOVA rent a car

Linker
11. svibanj 2024 05:38