PONIZNA I ZAHVALNA

Čestitala joj i Andrea Erjavec: Nikaragvanka Sheynnis Palacios izabrana za Miss Universe 2023.

Najljepša žena na svijetu u izboru Miss Universe studentica je odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija, te članica sveučilišnog odbjkaškog tima.

Nikaragvanka Sheynnis Palacios nije uspjela suspregnuti suze kad su je organizatori izbora za Miss Universe 2023., koji je održan u San Salvadoru, proglasili pobjednicom i najljepšom ženom na svijetu. Zanosnu 23-godišnju ljepoticu svladale su emocije dok joj je krunu predavala lanjska pobjednica Amerikanka R‘Bonney Gabriel.

image

Pobjednica nije uspjela suspregnuti suze

MARVIN RECINOS AFP

Izbor za Miss Universe 2023. ući će anale jer su na njemu prvi put u povijesti sudjelovale majke, dvije transrodne kandidatkinje i + size mode Jane Garrett, koja je na 72. natjecanju najljepših žena na svijetu predstavljala Tibet.

Pobjednica je u svom govoru zahvalila organizatorima i svim ostalim natjecateljicama koje su u San Salvador stigle iz 83 zemalja, a kao svoje najbolje osobine istaknula je - zahvalnost i poniznost. Naglasila je i važnost jednakosti plaća za iste poslove koje obavljaju žene i muškarci, te dodala kako ulazimo u razdoblje u kojem za žene više nema granica.

image

Nepalka Jane Dipka Garrett upisala se u anale kao prvi + size model u povijesti izbora za Miss Universe

MARVIN RECINOS AFP

Sheynnis Palacios veteranka je izbora: 2016. postala je Miss Teen Nikaragve, a 2020. okitila se titulom Miss Nikaragve, te se na izboru za Miss svijeta iduće godine plasirala u finale. Kako god, o ovakvom uspjehu nije se usudila niti sanjati, a nakon što odradi sve svoje dužnosti iduće godine kao Miss Universe 2023. namjerava magistrirati odnose s javnošću i digitalne komunikacije na Sveučilištu u Managui, gdje je članica sveučilišnog odbojkaškog tima.

image

Hrvatska Miss Universe Andrea Erjavec zauvijek će pamtiti svjetski izbor u San Salvadoru

PR/MISS UNIVERSE ORGANISATION

Hrvatska predstavnica 23-godišnja Andrea Erjavec iz Perušića čestitala je pobjednici i organizatorima, te istaknula kako će izbor za Miss Universe 2023. zauvijek pamtiti.

image

Lanjska Miss Universe, Amerikanka R‘Bonney Gabriel predala je krunu svojoj nasljednici Sheynnis Palacios

MARVIN RECINOS AFP
Linker
22. travanj 2024 18:43