VEDRAN PETEH CROPIX
Hvalevrijedno

Lovro Majer pokazao veliko srce gestom koja je sve dirnula

Hrvatski nogometni reprezentativac donirao je svoj dres iz finalne utakmice Lige nacija za pomoć stopostotnom invalidu u organizaciji inicijative Chef kuha doma.

Hrvatski nogometni reprezentativac donirao je svoj dres iz finalne utakmice Lige nacija za pomoć stopostotnom invalidu u organizaciji inicijative Chef kuha doma.

Hrvatski nogometni reprezentativac, 25-godišnji Lovro Majer, ponovno je pokazao da nije samo odličan nogometaš, nego i veliki čovjek. Na poziv inicijative "Chef kuha doma" donirao je dres koji je nosio u finalnoj utakmici Lige nacija za pomoć stopostotnom invalidu Kristijanu Švendi. Svi zainteresirani mogu se uključiti u on-line akciju na Facebook stranici udruge koja traje do 20 sati 22. lipnja, a u prvih dvanaest sati Lovrin dres je od početne nule postigao cijenu od 1150 eura.

image

Lovro je donirao svoj dres iz finalne utakmice Lige nacija

KENZO TRIBOUILLARD AFP

"Dragi naši, vrijeme je da ponovno pokažemo veliko srce. Organiziramo aukciju nogometnih dresova kako bismo prikupili sredstva za gospodina Kristijana Švendu, 100-postotnog invalida koji treba našu pomoć kako bi svoj dom prilagodio vlastitim potrebama (WC za invalide, olakšavanje pristupa automobilom...). Aukciju otvaramo dresom našeg zagrebačkog dečka Lovre Majera, koji nam je ustupio dres s finala Lige nacija. Premda bismo i Lovro i mi voljeli da je utakmica završila drukčije, ovo je sjajna prilika da pomognete i učinite dobro djelo, a pritom obogatite svoju kolekciju dresova ovim kapitalcem", objavili su organizatori.

image
VEDRAN PETEH CROPIX

Lovro Majer je rođeni Zagrepčanin i igrač francuskog prvoligaša Rennesa, koji će se nakon naporne i duge sezone opustiti na otoku Ugljanu, gdje živi njegov otac, Egon Majer, bivši taekwondo reprezentativac. "Plan mi je provesti nekoliko dana u Zagrebu, pa otići k tati u Preko na Ugljan, a onda otputovati negdje dalje.", opisao je Lovro svoje planove za ljeto u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju.

image
VEDRAN PETEH CROPIX

"Preko mi je najdraže mjesto na našoj obali, obožavam ga i dio svog života nakon okončanja igračke karijere volio bih provesti na Ugljanu", zaključio je.

Linker
26. travanj 2024 08:05