RICHIE BUXO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
GORE NE MOŽE!

Drakeov vikend katastrofe: Ostao bez milijuna, a kolega ga optužio za aferu s Kris Jenner

Kanadski reper u jednoj noći izgubio 6,5 milijuna, odustao od Grammyja i zaradio etiketu preljubnika.

Kanadski reper u jednoj noći izgubio 6,5 milijuna, odustao od Grammyja i zaradio etiketu preljubnika.

Drugi listopadski vikend 2022. kanadski reper Drake će dugo pamtiti. Možda je bilo i nekih lijepih stvari koje su mu se dogodile, ali javnost o njima zasad nije obaviještena.

Jedan od najpopularnijih glazbenika na svijetu, uz to i jedan od najimućnijih u glazbenoj industriji čije se osobno bogatstvo procjenjuje na 250 milijuna dolara, prvo je objavio da će i ove godine ponovno bojkotirati dodjelu diskografskih nagrada Grammy. Skupa s pajdašem The Weekendom na taj se korak odlučio zbog skrivenih lobija i centara moći koji odlučuju o nagradama, te zlatni gramofoni po njihovom mišljenju ne prikazuju vjerodostojno popularnost i utjecaj izvođača i autora u svjetskoj diskografiji. Zbog toga se njih dvojica 5. veljače iduće godine neće pojaviti na svečanosti koja će se održati u Crypto.com Areni u Los Angelesu, premda su obojica u karijeri osvojila četiri Grammyjeve nagrade. Drake je pritom bio nominiran čak 47 puta u različitim kategorijama, a The Weekend ima "svega" 13 nominacija.

image

Kanadski reper dugo će pamtiti drugi vikend u listopadu

MACIEL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon toga je Drake uložio više od osamsto tisuća dolara, točnije 833.333 dolara i 85 centi, na sportskoj kladionici na pobjedu Barcelone u najvećem španjolskom derbiju na gostovanju kod Real Madrida, te na pobjedu engleskog premijerligaša Leeds Uniteda u domaćoj utakmici protiv Arsenala.

Barcelona je na teren istrčala u dresovima s Drakeovim logotipom, što je dio sponzorskog ugovora sa servisom Spotify, ali joj to nije donijelo sportsku sreću. Katalonci su u Madridu poraženi, baš kao i Leeds, pa je reper u jednoj večeri ostao bez otprilike 6,5 milijuna kuna, a još gotovo peterostruko više s obzirom na potencijalnu zaradu, jer je koeficijent na njegov listić iznosio 4.68.

image

Kanye West i Drake nastupili su zajedno lani na humanitarnom koncertu u Los Angelesu

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK

Točku na i njegovog katastrofalnog vikenda stavio je Drakeov kolega Kanye West.

On je svojim izjavama u podcastu užasnuo američku i svjetsku javnost, riječima da nesretni Afroamerikanac George Floyd, čija je smrt preklani izazvala lavinu prosvjeda diljem Sjedinjenih Država, nije preminuo zbog policijske brutalnosti, nego zbog predoziranja fentanilom, najjačim sintetskim opioidnim analgetikom na svijetu.

U svijetlu te činjenice, te drugih antisemitskih ispada i hrpe politički nekorektnih izjava kojima je zatrpao eter, mnogima je ispod radara promakla Westova još jedna, ništa manje šokantna izjava.

image

Kris Jenner i američki glumac Corey Gamble u vezi su osam godina

MACIEL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U njoj je West implicirao da je Drake imao aferu s Kris Jenner, glavom obitelji Kardashian i njegovom bivšom punicom, koja je od kanadskog repera starija više od tri desetljeća.

Poznavajući Drakea Kanye West uskoro može očekivati nemilosrdan odgovor, no kako god prošli će vikend dugo pamtiti.

Linker
26. travanj 2024 18:23