Taylor Swift i Travis Kelce

 CH/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
ŽELI GA KRAJ SEBE

Ne želi da njihova ljubav pati: Taylor Swift iz Londona pohitala kući i vikend provela na roštilju s Travisom

Američka glazbena zvijezda uskoro će proslaviti prvu godišnjicu veze s američkim nogometašem Travisom Kelceom.

Američka glazbena zvijezda uskoro će proslaviti prvu godišnjicu veze s američkim nogometašem Travisom Kelceom.

Nakon posljednjeg europskog koncerta u sklopu svoje svjetske turneje Eras Tour, održanog 20. kolovoza na londonskom stadionu Wembley, američka pjevačica Taylor Swift pohitala je kući u Sjedinjene Države kako bi provela vikend sa svojim dragim, zvijezdom američkog nogometa Travisom Kelceom. Super popularna američka glazbena zvijezda napokon je sretna u ljubavi i uvjerena je kako je u Travisu pronašla - pravog, pa ništa ne prepušta slučaju i želi ga uz sebe u svakom trenutku koji mogu provesti zajedno.

image

Taylor Swift svaki slobodni trenutak želi provesti s Travisom

PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sunčani kolovoški vikend proveli su u njezinoj drvenoj kući za odmor na Rhode Islandu, najmanjoj američkoj saveznoj državi, koja je omiljeno mjesto za odmor imućnih Amerikanaca. Kuća Taylor Swift je lijepa, bijela dvokatnica s prekrasnom terasom s koje se vidi more, a ima i stražnje dvorište, zaštićeno od pogleda, u kojem se pjevačica sa svojim društvom može u miru, bez znatiželjnih pogleda zabavljati i - roštiljati, što je omiljena vikend zabava njezinog dragog. Roštilj je, dakako, još ukusniji u dobrom društvu dragih ljudi, pa su Taylor Swift i Travis Kelce na Rhode Island pozvali svoje prijatelje s malom djecom, zbog čega mnogi nagađaju da slavnu pjevačicu i slavnog američkog sportaša trese - baby blues.

image

Taylor Swift i Travis Kelce vikend su proveli u njezinoj kući na Rhode Islandu, gdje su roštiljali s prijateljima

PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Slavni par uskoro će proslaviti prvu godišnjicu svoje veze, a prema insajderskim pričama, Travis Kelce je Taylor Swift neumorno lovio puna dva mjeseca. Da bi proveo nekoliko sati s njom spreman je unajmiti privatni zrakoplov i posjetiti je na drugom kontinentu, baš kao što je i ona spremna učiniti isto. Kad ju je, primjerice, iznenadio posjetom u Buenos Airesu, glavnom gradu Argentine, Taylor Swift je zbog svog dragog promijenila riječi svoje pjesme "Karma" pa je umjesto stiha "Karma je tip na ekranu koji dolazi ravno k meni doma", otpjevala "Karma je tip iz Chiefs-a koji dolazi ravno k meni doma", čime je oduševila prepun stadion, a najviše svog najvećeg fana u publici.

image

Prvi zajednički odmor pod suncem Bahama u ožujku ove godine

MIAMIPIXX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Šest mjeseci veze proslavili su na prvom zajedničkom odmoru u VIP resortu na Bahamima, a kakvo iznenađenje Travis sprema svojoj dragoj za prvu godišnjicu veze, tek ćemo saznati. U svakom slučaju Taylor Swift je otvorena za sve opcije i može se prilagoditi njegovom rasporedu, jer nastavak njezine svjetske turneje slijedi tek sredinom studenog, kad će održati šest koncerata u kanadskom Torontu.

image

Taylor Swift je napokon sretna u ljubavi

CH/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
12. rujan 2024 20:21