Par je u vezi već dvije godine

 PROFIMEDIA
Rekla je da

Ljubav cvate: Zaručio se Conor Kennedy, sin Roberta F. Kennedyja mlađeg i bivši dečko Taylor Swift

Potomak moćne dinastije zaprosio je brazilsku pjevačicu i glumicu Giuliju Be nakon dvije godine veze, dijamantnim prstenom iz draguljarnice Tiffany & Co.

Potomak moćne dinastije zaprosio je brazilsku pjevačicu i glumicu Giuliju Be nakon dvije godine veze, dijamantnim prstenom iz draguljarnice Tiffany & Co.

Za razliku od rođaka Jacka Schlossberga koji je, čini se, još uvijek samac, Conor Kennedy, sin američkog političara Roberta F. Kennedyja Jr. odnedavno je izvan dohvata djevojaka. Zgodan odvjetnik s diplomom prestižnog Sveučilišta Georgetown, zaručio se brazilskom pjevačicom Giulijom Be. Nakon što ju je sin unuk Roberta F. Kennedyja, brata bivšeg predsjednika Johna Fitzgeralda Kennedyja, zaprosio dijamantnim prstenom iz draguljarnice Tiffany & Co, 24-godišnja pjevačica pohvalila se sretnom viješću na svom profilu na Instagramu.

"Doslovno ne mogu vjerovati. Sanjam... Sviđa mi se što smo oboje znojni i nakon posla i odvratni i odvratni. Savršeno je", rekla je u videu.

Zgodan, 30-godišnji odvjetnik postavio joj je pitanje svih pitanja kod kuće, bez raskošne scenografije, zapjenjenih valova na obali oceana ili samo za tu priliku raskošno okićenom prostoru. Na pod je postavio nekoliko zapaljenih svijeća, privukao svoju djevojku u zagrljaj, izvadio prsten iz kutijice i to je bilo to. Treba reći i to da su u vezi od veljače 2022., a Giulia se u međuvremenu preselila iz Rio de Janeira u Los Angeles kako bi bila s Conorom, otkrio je izvor za Page Six.

Djevojci koja je očarala potomka dinastije Kennedy, pravo je ime Giulia Bourguignon Marinho. Dosad je gradila karijeru u zabavljačkoj industriji: bila je nominirana za Latin Grammyja, došla je do zapaženih mjesta na portugalskim glazbenim ljestvicama, a glumila je i u Netflixovom filmu "Depois do Universo".

image

Brazilsku pjevačicu prihvatila je njegova obitelj, ponajprije njegov otac Robert F. Kennedy Jr. i njegova supruga Cheryl Hines

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

S druge strane, njen zaručnik bivši je dečko Taylor Swift: izlazili su prije više od desetak godina, a Conor ju je u ljeto 2012. doveo u rezidenciju Kennedyjevih u Cape Codu, Massachusetts. Toliko joj se svidio da je nedugo potom kupila kuću u Cape Codu, kako bi mu, kad je Conor ondje, bila što bliže. No, mladić ju je ostavio u rujnu iste godine.

“Conoru se svidjela Taylor, nemojte me krivo shvatiti, ali ovaj potez s njezinom kupnjom kuće na Capeu, učinio ga je nervoznim”, rekao je izvor za Yahoo. Čini se da ga brazilska pjevačica nije pritiskala. Veza se razvijala svojim tijekom do točke kad su se oboje bili spremni svoju ljubav podići na novu razinu.

Linker
16. rujan 2024 21:23