Taylor Swift i Travis Kelce

 JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
VEČERA U BROOKLYNU

Ljubav slavnog para na udaru umjetne inteligencije, ali njih nije briga: Uživaju u pizzi i nikad nisu izgledali sretnije

Trenutačno najpopularnija pjevačica na svijetu Taylor Swift uskoro će proslaviti prvu godišnjicu svoje veze s američkim nogometašem Travisom Kelceom.

Trenutačno najpopularnija pjevačica na svijetu Taylor Swift uskoro će proslaviti prvu godišnjicu svoje veze s američkim nogometašem Travisom Kelceom.

Navodni ugovor s datumom prestanka njihove veze i detaljno opisanom izlaznom PR strategijom američkog nogometaša Travisa Kelcea i Taylor Swift, trenutačno najpopularnije pjevačice na kugli zemaljskoj, prošlog je tjedna bio glavna vijest svjetskih medija. O njemu su pisali svi, i oni kojima je "ekskluzivno dostavljen" i oni koji su za njega samo čuli. Premda su se brda tresla, rodio se miš, točnije - ništa, a slavni par odlučio se javno izignorirati cijelu priču, te svima pokazati na kakvim je čvrstim temeljima izgrađena njihova veza.

Ovih dana Taylor Swift i Travis Kelce viđeni su u njujorškoj pizzeriji Lucile u Brooklynu, u kojoj su tri sata uživali u talijanskim delicijama i svoj račun podmirili kešom, jer vlasnici restorana u koji redovito - uz obične smrtnike svraćaju poznati i slavni - ne prihvaćaju niti jednu drugu vrstu plaćanja osim gotovinskog, što su jasno i istaknuli natpisom na tabli sa svojom dnevnom ponudom.

image

Slavni par proveo je tri sata u bruklinskoj pizzeriji Lucile, gdje se plaća isključivo - gotovinom

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako god, za dolazak Taylor i Travisa u kvartu se brzo pročulo, jer je par odbio koristiti stražnji ulaz, pa su ih na izlazu dočekale stotine obožavatelja koji su strpljivo čekali da slavni par završi svoj objed. A Kelce i Swift izašli su nasmijani i sretni, držeći se za ruke, kao da su jedva čekali da svim zlonamjernicima pokažu da su priče o njihovoj "ugovorenoj ljubavi" fikcija koja nema blage veze s istinom.

Iz kuloara bliskih paru se doznaje kako se Taylor Swift se samo nasmijala, dok PR tvrtka Travisa Kelcea najavljuje tužbe. Lažni dokument, za kojeg su obožavatelji američke zvijezde otkrili kako je napisan preko platforme ChatGPT, samo ju je nasmijao i uvjerio kako umjetna inteligencija, koliko god bila inteligentna, nikad neće shvatiti ljudske osjećaje.

image

Američki nogometaš nije ispuštao ruku svoje djevojke Taylor Swift

ROBERT O‘NEIL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S druge strane PR tvrtka Full Scope, koja zastupa Travisa Kelcea, angažirala je odvjetnički tim zbog pokretanje kaznenog postupka protiv osoba ili subjekata odgovornih za protupravno i štetno krivotvorenje isprava, budući da je na "dokumentu" objavljen njihov logotip.

Ovog tjedna, inače, započela je nova sezona američke nacionalne nogometne lige NFL, a Taylor Swift je bila na utakmici svog dragog i na stadionu strastveno navijala za njegovu momčad. Sad ima vremena za sebe, jer se nakon posljednjeg europskog koncerta u sklopu svoje svjetske turneje Eras Tour, održanog 20. kolovoza na londonskom stadionu Wembley, vratila kući u Sjedinjene Države, a svaki slobodni trenutak provodi sa svojim dragim.

Slavni par uskoro će proslaviti prvu godišnjicu svoje veze, a svojih šest zajedničkih mjeseci veze u ožujku su proslavili na prvom zajedničkom odmoru u VIP resortu na Bahamima. I ovaj put je Taylor Swift otvorena za sve opcije i može se prilagoditi rasporedu čovjeka koji je trenutačno čini najsretnijom osobom na svijetu, jer je nastavak njezine svjetske turneje zakazan sredinom studenog, kad će održati šest koncerata u kanadskom Torontu.

image

Taylor Swift i Travis Kelce nikad nisu izgledali sretnije

NORTH WOODS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
07. rujan 2024 12:55