DAVID SMITH/CSM/SHUTTERSTOCK
Susret za pamćenje

Dečko Taylor Swift opisao susret s kraljevskom obitelji, najviše ga je oduševila princeza Charlotte

Travis Kelce priznao je da je imao tremu uoči susreta u Londonu koju je otvorenim pristupom otklonio princ William.

Travis Kelce priznao je da je imao tremu uoči susreta u Londonu koju je otvorenim pristupom otklonio princ William.

Nakon susreta s članovima kraljevske obitelji na londonskom koncertu njegove djevojke, Taylor Swift, slavni igrač američkog nogometa Travis Kelce osvrnuo se na vrijeme provedeno s princem Williamom i njegovom starijom djecom, princezom Charlotte te princem Georgeom. Budući da se igrač momčadi Kansas City Chiefs, rođen u građanskoj obitelji, u gradu Westlake u Ohiju, gdje živi tridesetak tisuća stanovnika, dotad nije imao prilike družiti s članovima kraljevske obitelji, nije bilo siguran kako se postaviti i što treba napraviti?

"Nisam znao trebam li se nakloniti ili se kao Amerikanac samo rukovati. Htio sam biti pristojan. Nisam nikad bio na službenoj prigodi poput te”, rekao je Travis. Na susretu s princem i njegovom djecom potporu mu je davala njegova djevojka, koja je snimila i objavila sad već viralni selfie. Recimo i to da se Taylor Swift i princ William dugo se poznaju: američka mega zvijezda princa je, na dobrotvornom događaju za neprofitnu organizaciju za beskućnike, u Kensingtonskoj palači u studenom 2013., dovela na pozornicu i nagovorila ga da s njom i Jon Bon Jovijem, zapjeva uzvanicima. Prisutnost Taylor, američkom sportašu ulila je sigurnost da bude otvoren i svoj. Zaključio je da "nema potrebe za naklonom", prenosi Sky News.

Potvrdio je to i njegov brat Jason Kelce koji je svjedočio susretu. Bivši igrač američkog nogometa koji se umirovio u ožujku ove godine, otkrio je da su prije upoznavanja s princem od Walesa i njegovom djecom, dobili smjernice da se ne moraju nakloniti jer to nije službeni događaj, ali je trema učinila svoje. Opisujući kako je izgledalo upoznavanje u podcastu "New Heights" koji vodi sa svojim bratom Jasonom, Travis je rekao da je princ William bio "jako cool" i da je otvorenim pristupom smanjio njihovu tremu.

"Druženje s njima bilo je zaista užitak. Vrhunac je bila princeza Charlotte. Princ George je također bio sjajan, ali ona je zbilja preslatka", otkriveno je u podcastu braće. Hvaleći Williamovu roditeljsku tehniku, Kelce je rekao da se činilo kao da je devetogodišnja Charlotte bila poticana da bude "prisutna i glasna" i da postavlja pitanja.

"Ne mogu opisati kolika je bila superzvijezda. Možda zato što i sam imam tri kćeri, ali ona je divna, postavljala je puno pitanja, to je bio najbolji dio svega," rekao je Jason Kelce. "Bio je fantastičan, princ je dozvolio djeci da budu glasna. Princeza Charlotte je preslatka", nadovezao se njegov brat, dečko Taylor Swift, pohvalivši pritom London.

"Ovdje su piva malo ukusnija, rade to malo duže, ovdje je sve jako finog okusa. Grad je sjajan, nekako se mijenja ovisno o tome u kojem se dijelu Londona nalazite, i to mi se sviđa," prenio je Sky News.

Na trećem koncertu od ukupno osam koje će Taylor Swift ove godine održati u britanskoj prijestolnici, njen dečko pridružio joj se prvi put na pozornici. Odjeven u frak, s cilindrom na glavi, izveo je plesnu točku kao da je član njene plesne grupe i izazvao oduševljenje 90.000 obožavatelja na stadionu Wembley. Bila je to večer za pamćenje, a tu je i susret s Williamom, Charlotte i Georgeom koji će američka sportska zvijezda dugo pamtiti. Koliko je oduševljen, otkriva Travisova izjava o tome da bi "jedini sportski tim zbog kojeg bi napustio Kansas City Chiefse, morala bila momčad sa sjedištem u Londonu jer je grad”, kako javlja Sky News, jednom riječju "strašan".

Linker
27. lipanj 2024 18:02