GARETH CATTERMOLE/GETTY IMAGES F
Fanovi u transu

Taylor Swift iznenadila publiku u Londonu, na pozornici joj se pridružio i njezin dečko

Travis Kelce pojavio se s cilindrom, odjeven u frak, kako bi pokazao nekoliko vlastitih plesnih pokreta, a publika se raspametila u trenutku kad je pjevačicu uzeo u naručje.

Travis Kelce pojavio se s cilindrom, odjeven u frak, kako bi pokazao nekoliko vlastitih plesnih pokreta, a publika se raspametila u trenutku kad je pjevačicu uzeo u naručje.

Među osobinama Taylor Swift koju njeni fanovi posebno cijene, nalazi se činjenica da ih, koliko god vjerovali da mogu naslutiti u kojem će se pravcu odvijati njen nastup, najuspješnija pop zvijezda današnjice uvijek može iznenaditi. Na trećem koncertu koji je održala na Wembleyju (preostala tri planirana su za kolovoz ove godine) na pozornici joj se pridružio i njezin dečko - što je prvi put u njezinoj karijeri da je nešto tako izvela.

Naime, za vrijeme pjesme "I Can Do It With a Broken Heart", među plesačima s cilindrom i u fraku koji su ju okružili, nalazio se njen dečko, 34-godišnja zvijezda Kansas City Chiefsa, Travis Kelce. Pojavio se besprijekorno odjeven kao da ide u The Royal Opera House i pridružio svojoj djevojci na pozornici. Na trenutak je zastao i podigao ruke kao da želi poručiti: " Evo me, ta -daa", pa je na Wembleyju nastalo ludilo. Oduševljenje je nastalo i kad je Travis u jednom trenu podigao Taylor u naručje. Snažan sportaš nježno ju je nosio, ne odvajajući pogled s njenog lica.

Društvene mreže još uvijek "ključaju" jer je jedan od najpoznatijih igrača u povijesti NFL-a i jedan od najboljih playmakera lige, bez problema odradio plesni nastup kao član prateće grupe svoje djevojke - čak je pokazao nekoliko vlastitih plesnih pokreta, javlja Daily Mail. Javnost je oduševio činjenicom da se bez problema uklopio u svijet Taylor Swift kao da tu pripada. Ne skriva pred njezinim fanovima kad dolazi na njene koncerte, sudjeluje u showu i prihvaća svoju djevojku s kompletnom "prtljagom" - neviđenom popularnošću i golemom sljedbom obožavatelja, među kojima je i britanska kraljevska obitelj.

Svijet je prošlog vikenda obišla fotografija princa Williama i njegove starije djece, Charlotte i Georgea, oduševljenih što su je upoznali. S njima je na fotografiji i Travis Kelce, prirodan i opušten, kao da se svaki dan fotografira s budućim britanskim kraljem i njegovom djecom. Nogometna zvijezda koja je nedavno produžila ugovor sa svojom momčadi za još dvije godine, s godišnjom plaćom od 17,25 milijuna dolara, piše The New York Times, očito ima osobine bez koje muškarci teško mogu izdržati u sjeni Taylor Swift: prilagodljiv je, strpljiv i dobrodušan. Zna kako je kad je njegovo ime skandira cijeli stadion (to se redovito događa kad njegova momčad Kansas City Chiefs pobijedi) i nema problem sa situacijom kad se to dešava njegovoj djevojci. Druži se s plejadom slavnih lica koji dolaze na njene koncerte kao da se oduvijek znaju, a gotovo jednaku podršku Taylor ima i od njegove obitelji pa su tako prošlog tjedna u London doletjeli njegov brat Jason, šogorica Kylie i tata Ed.

image

Potez koji je povukla kad je uključila dečka u show, raspametio je fanove

DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA/SHUTTERSTOCK
Linker
24. lipanj 2024 16:07