posljednje zbogom

Poznato kad će se i gdje održati posljednji ispraćaj Miroslava Blaževića

U Informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u Petrinjskoj ulici 2 u središtu Zagreba otvorena je knjiga žalosti za njega.

Posljednji ispraćaj Miroslava Ćire Blaževića održat će se sljedeće srijede u 13 sati u Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju. Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije preminuo je jučer, dva dana prije svog 88. rođendana nakon duge borbe s rakom.

Grobnica Ćire Blaževića je veličine 300 puta 260 i dva metra je duboka i u njoj će moći biti pokopano šest osoba. Do pogreba sljedeće srijede grobnica će biti u potpunosti uređena, piše Jutarnji list.

O točnom terminu komemoracije HNS će izvijestiti tijekom dana.

U Informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u Petrinjskoj ulici 2 u središtu Zagreba otvorena je knjiga žalosti za njega.

Među prvima u knjigu žalosti upisali su se predsjednik HNS-a Marijan Kustić, izbornik Zlatko Dalić i izvršni direktor Tomislav Svetina.

image

Bivši nogometni trener preminuo je jučer, dva dana prije 88. rođendana.

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Dragi Ćiro, hvala ti na velikom prijateljstvu i podršci, te svemu što si dao hrvatskom nogometu. Tvoji rezultati, zauvijek će ostati u povijesti našeg nogometa, ali više od toga pamtit ćemo te po tvom osmijehu, humoru, šarmu i energiji koju si imao do posljednjeg dana", napisao je između ostalog predsjednik HNS-a.

"Dragi moj šefe, hvala ti na svemu što si napravio za mene i našu Hrvatsku. Bio si moj nogometni učitelj, moj nogometni otac. Falit će mi tvoj savjet, tvoj osmijeh, tvoja psovka. Bio si i bit ćeš zauvijek trener svih trenera. Počivaj u miru", napisao je izbornik Dalić.

Knjiga žalosti bit će izložena u informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza u Petrinjskoj 2 u Zagrebu.

Linker
21. travanj 2024 20:32