Ljubav je u zraku

Vezu su skrivali mjesecima: Monica Bellucci i Tim Burton prvi put zajedno na crvenom tepihu

Nakon što je glumica potvrdila vezu s poznatim redateljem u lipnju, holivudski par sada je prvi put zajedno stigao i na crveni tepih.

Talijanska glumica Monica Bellucci i Tim Burton zajedno su stigli na premijeru filma "Diaboli Chi Sei" na Rimski filmski festival, što je bio prvi njihov izlazak na crveni tepih otkako su otkrili da su par. Slavna glumica i redatelj bili su dobro raspoloženi - Burton nije skidao osmijeh s lica, dok je Bellucci svojeg partnera suptilno vodila kroz poziranje na crvenom tepihu koje je njoj mnogo poznatije no što je njemu.

Monica je za premijeru odabrala pripijenu haljinu boje ugljena s naglašenim dekolteom, a look je upotpunila lakiranom torbicom iste boje. Od make-upa je stavila crnu olovku za oči čime je dodatno naglasila svoje velike smeđe oči te je sve zaokružila s laganim nude ružem.

image
TIZIANA FABI AFP

Par je mjesecima tajio svoju vezu, no talijanska glumica sve je potvrdila u lipnju ove godine. "Ono što mogu reći je da mi je drago što sam upoznala ovog čovjeka. To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu", izjavila je glumica koja je sa svojim partnerom nedavno i poslovno surađivala. Naime, u Londonu su snimali nastavak filma "Bubimir" koji dolazi u kina iduće godine i kako je priznala, oduševila ju je njegova redateljska vizija i to što kreira svijet u kojem su čudovišta ljubazna.

"Kao da svoje mračne aspekte možemo pretvoriti u nešto svijetlo, opraštajuće. Filmovi Tima Burtona puno govore o tome", komentirala je 59-godišnja glumica.

image
TIZIANA FABI AFP

Bellucci i Burton upoznali su se prije 16 godina, ali počeli su izlaziti nakon što su se sreli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu prošle godine. Vijest o njihovoj romansi pojavila se u veljači kada je Paris Match napisao da se par upoznao na stepenicama Palais des Festivale u Cannesu 2006. godine, ali da se tek nakon 16 godina zbližio iza kulisa filma. Na Valentinovo su viđeni kako se strastveno ljube dok su bili u romantičnoj šetnji.

Ovo je za Monicu prva poznata veza otkako je 2019. prekinula s umjetnikom Nicolasom Lefebvreom, a iza sebe ima i brak s Vincentom Casselom koji je trajao 16 godina. Cassela je upoznala na snimanju filma Gillesa Mimounija "L‘Appartement", a bili su skupa tri godine dok se nisu vjenčali na intimnoj ceremoniji u Monacu. Bivši supružnici imaju dvije kćeri - Devu, koja je rođena 2004. i već je nosila modne revije za velike brendove, i 13-godišnju Leonie.

Sadašnja nova ljubav Monice, Tim Burton bio je u vezi sa slavnom glumicom Helenom Bonham Carter, ali su se razišli 2014. godine. Iako su zajedno bili 13 godina, nikada se nisu vjenčali, a imaju dvoje djece: sina Billyja i kćer Nell.

Linker
25. travanj 2024 15:27