BERZANE NASSER/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NOVA LJUBAV

Ono kad je nova djevojka kopija bivše: Ova tri frajera padaju na isti tip žena

Neki muškarci uvijek padaju na sličan tip žene, a ova tri slavna frajera zaljubila su se u ljepotice koje prilično nalikuju njihovim bivšim suprugama.

Neki muškarci uvijek padaju na sličan tip žene, a ova tri slavna frajera zaljubila su se u ljepotice koje prilično nalikuju njihovim bivšim suprugama.

Vincent Caseel

Ne možeš birati u koga ćeš se zaljubiti - konstatirao je glumac Vincent Cassel kad su ga pitali smatra li da je trideset i jedna godina razlike između njega i njegove druge supruge, manekenke Tine Kunakey ipak prevelika. Ta izvanserijska ljepotica marokansko-sicilijanskih korijena imala je samo devetnaest godina kad je pala na šarm markantnog Francuza, zbog kojeg se iz Europe preselila u Brazil, udala te postala majka danas petogodišnje kćerkice Amazonie. U početku je u njihovoj vezi vladao savršen sklad - Tina se trudila izgraditi lijep odnos s Vincentovim kćerima Devom (20) i Léonie (14) iz braka s glumicom Monicom Bellucci, ponosno je pratila supruga na premijerama i filmskim festivalima te gradila vlastitu karijeru modela.

image
MIGUEL MEDINA/AFP/PROFIMEDIA MIGUEL MEDINA/AFP/PROFIMEDIA

Nažalost, idila nije potrajala: Vincentova posesivna narav počela je gušiti mladu manekenku jer glumac nije uspijevao obuzdati svoje ispade ljubomore, ali ni potrebu da flertuje s drugim ženama (što je navodno presudilo i njegovom braku s Monicom Bellucci), a sve je kulminiralo prošlog proljeća kad je nezadovoljna Tina od problema u braku pobjegla u zagrljaj drugog muškarca. Cassel je pobjesnio i zatražio razvod. Ekspresno je izbrisao njezine fotografije sa svog Instagram profila, uništivši sve tragove njihovog šestogodišnjeg braka, a nekoliko mjeseci kasnije javnosti je ponosno pokazao novu djevojku - zbog koje smo imali osjećaj da proživljavamo deja vu. Naime, nova odabranica njegovog srca, 27-godišnja brazilska manekenka Narah Baptista, nevjerojatno fizički nalikuje Tini Kunakey - tamnoputa je, bujnih grudi i savršene građe tijela, identične visine (174 centimetra) te je također tri desetljeća mlađa od Cassela. Čini se da popularni glumac, koji je svjetsku slavu stekao filmovima "Grimizne rijeke", "Crni labud" i "Oceanovih dvanaest", ipak nije prežalio svoju drugu suprugu, jer kako drugačije objasniti da se zaljubio u - njezinu dvojnicu.

image

Zaljubljeni pogledi: Cassel i nova djevojka Narah Baptista

Profimedia

Joshua Jackson

Ugledala sam ga na jednom partyju i pomislila: želim ga! Onda je on ugledao mene, a ja sam se pravila da ga ne primjećujem - ispričala je prije nekoliko godina Jodie Turner-Smith, prisjećajući se upoznavanja sa suprugom Joshuom Jacksonom, zvijezdom serije "Preljub", s kojim je zaiskrilo 2018. na rođendanskoj proslavi pop-zvijezde Ushera. Par je još iste večeri završio u krevetu, a Jodie je taj početak kasnije duhovito prokomentirala riječima: "Počelo je kao veza za jednu noć koja se neplanirano protegnula na nekoliko godina."

image

Joshua i Jodie u sretnim danima braka

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY

Joshua je priznao kako se na prvi pogled zaljubio u atraktivnu britansku glumicu, ne skrivajući da ga je fascinirala svojim izgledom, kao i smislom za humor, a kruna veze bili su njihovo vjenčanje u kolovozu 2019. te rođenje kćerkice Juno Rose Diane u travnju 2020. Prošle su godine svoje fanove šokirali viješću da se razilaze, a krenula su i nagađanja o mogućim razlozima - neki su zaključili kako Joshua nije bio spreman za taj brak, što je na neki način i sam neizravno priznao, otkrivši u jednom TV gostovanju kako je Jodie njega zaprosila te da je bila "prilično odlučna u tom potezu". U šturoj izjavi o razvodu napisali su da se razilaze zbog nepremostivih razloga te da ostaju ujedinjeni u brizi za svoju kćer, no šuškalo se kako je Joshua labavo shvaćao koncept vjernosti te da Jodie to više nije željela trpjeti. Nepunih mjesec dana nakon što je Jodie podnijela zahtjev za razvod braka Joshua je viđen u društvu druge - riječ je o 41-godišnjoj glumici Lupiti Nyong‘o, kenijsko-meksičkoj glumici, najpoznatijoj po ulozi Patsey u filmu "12 godina ropstva" (za koju je dobila Oscara za najbolju sporednu ulogu), a ono što su mnogi primijetili je fizička sličnost njegove nove djevojke s bivšom suprugom - tamnopute, vitke i kratko ošišane, mogle bi komotno proći i pod sestre, napisao je jedan od Jodienih obožavatelja na društvenim mrežama, koje su se posljednjih dana usijale od komentara na račun Joshuinog novog ljubavnog izbora.

image

Joshua i Lupita na plaži

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/

Kanye West

Otkako su se u siječnju 2023. prvi put pojavili zajedno u javnosti, američki reper Kanye West i australska arhitektica i model Bianca Censori ne prestaju podizati prašinu gdje god da se pojave. Za to su najzaslužnija provokativna modna izdanja gospođe West (par se navodno vjenčao u prosincu 2022.) koja svojim razgolićenim, eksplicitnim odjevnim kombinacijama ne prestaje provocirati javnost. Mnogi se pitaju zašto to radi, a PR stručnjaci nagađaju kako je riječ o zajedničkom planu nje i supruga da u drugi plan bace Kanyeovu bivšu ženu Kim Kardashian, odnosno da je nadmaše po popularnosti. Mora se priznati da je pomalo smiješno kako iste stvari koje je svojoj bivšoj zamjerao - seksualizirano odijevanje - kod aktualne potiče.

image

S bivšom suprugom Kim Kardashian

XACTPIX/SPLASH/PROFIMEDIA XACTPIX/SPLASH/PROFIMEDIA

Primjerice, nakon Met Gale 2019. godine, na kojoj je Kim odjenula mini haljinu u stilu korzeta francuskog dizajnera Thierryja Muglera, Kanye je izjavio kako ga pogađaju njezini izbori kao oženjenog čovjeka i oca četvero djece jer je steznik seksi komad, a njemu se ne sviđa da njegova žena želi i za druge ljude biti seksi. Sad je pak "okrenuo ploču" pa Bianca hoda više gola nego odjevena, i to u kombinacijama koje on za nju odabire.

image

S novom djevojkom Biancom

TIZIANO DA SILVA - PIERRE PERUSS TIZIANO DA SILVA - PIERRE PERUSS

Prije nego što su postali par, ona i Kanye bili su poslovni suradnici - naime, Bianca je još 2020. počela raditi za njegovu kompaniju Yeezy, zbog čega se iz Australije preselila u Los Angeles, a Kim je navodno nikada nije voljela jer je sumnjala da je zaljubljena u Kanyea. Ženska intuicija i ovaj se put pokazala točnom - nakon što su se Kim i Kanye razišli, on i Bianca su postali par, a Kanye je 2022. objavio i pjesmu "Censori overload", u čast svoje nove ljubavi. Kim pak živcira što je nova odabranica njezinog bivšeg kopira, pa je tako i svoju donedavno plavu kosu obojila u tamnosmeđu, a ormar napunila odjećom u kojoj smo znali viđati i Kim. Je li to znak da je Kanye zapravo nije prebolio ili da je samo osvetoljubiv i uživa u tome da je provocira svojom novom vezom, tek ćemo vidjeti.

Linker
26. travanj 2024 11:52